Κύκλο επαφών με σωματεία ΑμεΑ είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Λεβέντης, με σκοπό την ενημέρωση, την ανάδειξη προβλημάτων και των τρόπων αντιμετώπισής τους.
Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ», και με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ).
“Η ενημέρωση αφορούσε ζητήματα των ΑμεΑ και της Ειδικής Αγωγής. Το περιεχόμενο των συζητήσεων αντανακλά την πραγματικότητα στον Δήμο Κομοτηνής στους συγκεκριμένους τομείς. Αναδείχθηκαν προβλήματα που απαιτούν λύσεις, άμεσα και μεσοπρόθεσμα”, δήλωσε ο Γ. Λεβέντης, που είχε και συνάντηση με Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για σχετικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Μάλιστα οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης πρόκειται να επικοινωνήσουν δημοσίως τα ζητήματα και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, σε προσεχή συνέντευξη Τύπου.