Λιγότερο από δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Κομοτηνής, που θα κορυφωθούν με τη βραδινή καρναβαλική παρέλαση της 2ας Μαρτίου.

Σύλλογοι, μαγαζιά και φορείς ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη μεγάλη καρναβαλική γιορτή. Οι συμμετοχές – από την Κομοτηνή αλλά και από τις γειτονικές πόλεις – αναμένεται να σπάσουν το περσινό ρεκόρ των 28 γκρουπ. Ο ακριβής αριθμός τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων, καθώς ακόμα γίνονται εγγραφές στη ΔΚΕΠΠΑΚ και στον Σύλλογο Trel@cademy.kom.

Δεδομένες, βέβαια, είναι οι συμμετοχές του Συλλόγου Trel@cademy και του Συλλόγου Εβριτών Ν.Ροδόπης, που είναι οι πρωτεργάτες του Kom On Party και συμπράττουν με τη ΔΚΕΠΠΑΚ στη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Τα μέλη των Trel@cademy θα παρελάσουν ως ροζ Flamingo, που ήταν η περσινή τους καρναβαλική στολή, ενώ τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Εβριτών θα παρελάσουν ως Red Εβρίτες.

Επιπλέον, το «παρών» στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής, θα δώσουν το Καφενείον «Το Μασάλι» και ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών και ο «Τσικνομπουρμπούλης».

Το «Μασάλι», που για τέταρτη χρονιά στηρίζει το Kom On Party, θα συμμετάσχει στην παρέλαση με θέμα «Lego». Η επίσημη παρουσίαση της στολής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη.

KomOnParty με το καφενείον το Μασάλι!

Μπαίνουμε σε ρυθμούς καρναβαλιού. Σε λίγες μέρες η στολή μας θα είναι έτοιμη! Επίσημη παρουσίαση την Τετάρτη! Αν θέλεις να συμμετέχεις μαζί μας στο KomOnParty, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή! τα LEGO έρχονται!

Δημοσιεύτηκε από Το Μασάλι/to masali στις Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Μαρωνείας- Σαπών θα μας συστήσει το δικό του «Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες», προσαρμοσμένο στα δεδομένα των Σαπών.

"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ."

Καρναβάλι Σαπών 2019:Κηνύγι του Χαμένου Θησαυρού,"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ".Δηλώστε συμμετοχή!!!!

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Μαρώνειας – Σαπών στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019