Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Στις 29 Μαΐου 2023 το 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής οργάνωσε την τελική του εκδήλωση εν όψει της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς, κατά την οποία, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες παρουσίασαν τα πεπραγμένα των Ομίλων στους οποίους συμμετείχαν.
Τσίρκα2

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Σύλλογος Διδασκόντων, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και ασφαλώς μαθητές και μαθήτριες. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Κατερίνα Σχοινά, η οποία και προσκλήθηκε στο βήμα από τη Διευθύντρια του σχολείου, Δέσποινα Μ. Καλογεράκη, και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Την εκδήλωση άνοιξε η κ. Καλογεράκη υπογραμμίζοντας τη σημασία του χαρακτηρισμού του σχολείου ως Πειραματικού, αλλά και τη πολυσχιδή στήριξη που παρείχαν οι ιθύνοντες της Εκπαίδευσης, η Δημοτική Αρχή καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολούθησε η παρουσίαση της Βιολόγου του σχολείου, Θεοδώρας Τσίρκα, η οποία ξενάγησε τους γονείς στο νέο Εργαστήριο Θετικών Επιστημών του 5ου Γυμνασίου, ενώ παράλληλα, ομάδα μαθητών και μαθητριών από τις τάξεις Α΄ και Β΄ παρουσίασαν υπό την καθοδήγησή της ορισμένα πειράματα.

Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Ακολούθως, ομάδα μαθητριών, στο πλαίσιο του προγράμματος για την Κυκλική Οικονομία, παρουσίασε σε βίντεο τη δουλειά της εταιρείας που σύστησε με την ονομασία “Κουτάκι Α.Ε.” με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Καλογεράκη. Τα προϊόντα, μάλιστα, της επιχειρηματικής τους δράσης -μολυβοθήκες, γλαστράκια – πωλήθηκαν στους παρευρισκομένους μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το έργο των Ομίλων Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, που λειτούργησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος:

  • Όμιλος Δημιουργικής Γραφής και Πολυτροπικότητας, με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ.κ. Όλγα Παλαιοχωρινού και Στέλλα Τσεσμελή.
  • Όμιλος Παραδοσιακών Χορών και Λαϊκού Πολιτισμού με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ.κ. Δέσποινα Αθανασιάδου και Δήμητρα Ντάρα.

Το έργο των ομίλων παρουσίασαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες μαζί με τις ομάδες μαθητών/τριών του κάθε ομίλου.

Ο πρώτος όμιλος παρουσίασε άλμπουμ με τις δημιουργίες των παιδιών, ενώ ο δεύτερος έστησε το δικό του λαογραφικό μουσείο με οικογενειακά κειμήλια των ίδιων των παιδιών αλλά και των υπεύθυνων καθηγητριών.

Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου ΚομοτηνήςΣτο τέλος απονεμήθηκαν Πιστοποιητικά Επιτυχούς Συμμετοχής στους/στις συμμετέχοντες/χουσες μαθητές και μαθήτριες.

Την εκδήλωση έκλεισε η ομάδα των μαθητών του ομίλου Παραδοσιακών Χορών και Λαϊκού πολιτισμού χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς της Θράκης αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Με το πέρας της εκδήλωσης όλοι απόλαυσαν τα κεράσματα του σχολείου τα οποία ετοίμασαν με πολλή αγάπη τόσο οι διδάσκουσες καθηγήτριες όσο και οι γονείς των μαθητών/τριών.

Γνωρίστε το 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής εδώ!  

Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής Τα πεπραγμένα τους παρουσίασαν οι Όμιλοι Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 5ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood