Τα 9 αιτήματα του Αντώνη Γραβάνη προς το κυβερνητικό κλιμάκιο

Με μεγάλο κυβερνητικό κλιμάκιο και μεγάλη συμμετοχή των παραγωγικών φορέων της ΑΜ-Θ, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, έπειτα από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, και στο πλαίσιο της περιοδείας στην περιοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
IMG_9574

Στη σύσκεψη, την οποία χαιρέτησε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, συμμετείχαν: ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για τις Υποδομές Γεώργιος Καραγιάννης, ο Υφυπουργός Οικονομικών-Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Γενική Γραμματέας Υποδομών Γεράρδη Μαρία-Έλλη, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Αθανάσιος Κοντογεώργης, ο Διοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Σπύρος Πρωτοψάλτης, καθώς και ο Βουλευτής Ν. Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Βουλευτής Ν. Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ, Αντώνης Γραβάνης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, στάθηκε στη μεγάλη σημασία της παρουσίας του κυβερνητικού κλιμακίου στην Κομοτηνή.

Στις δηλώσεις του, έθιξε τοπικά ζητήματα επιχειρηματικότητας και προέβη σε προτάσεις για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, στάθηκε ιδιαίτερα στα εξής ζητήματα-αιτήματα:

  • θέσπιση 120 δόσεων για όλες τις ρυθμισμένες οφειλές των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο,
  • αλλαγή του πλαισίου φορολογικής ενημερότητας,
  • δημιουργία ειδικού ακατάσχετου λογαριασμού για τις επιχειρήσεις,
  • βελτίωση πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο τραπεζικό σύστημα,
  • ανάπτυξη και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, καθώς και διασύνδεσή της με σιδηρόδρομο και λιμάνια της βορείου Ελλάδος,
  • ενίσχυση της αγοράς καυσίμων,
  • καταπολέμηση του παρεμπορίου,
  • ενίσχυση του μεταφορικού κόστους των επιχειρήσεων,
  • ολοκλήρωση του φράγματος Ιάσμου.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood