Τ. Γαϊτάνης: «Οι πολιτικές της κυβέρνησης στοχεύουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών»

Τ. Γαϊτάνης: «Οι πολιτικές της κυβέρνησης στοχεύουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών».
Screenshot_284

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika 90,1 και από τους δημοσιογράφους Θανάσης Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Αναφερόμενος στην κριτική της αντιπολίτευσης για ακρίβεια στην αγορά, επεσήμανε ότι αθροιστικά όλες οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν βοηθήσει να μειωθεί ο πληθωρισμός κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σημειώνοντας: “Οι πολιτικές μας είναι ρεαλιστικές και βοηθούν τα εισοδήματα των πολιτών για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πληθωριστική κρίση. Μειώσαμε τους φόρους, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, υπάρχει «το καλάθι του νοικοκυριού», δημιουργήσαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας και επιδοτήσαμε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος».

Παράλληλα, ερωτώμενος για το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών, υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ξανακερδίσει μέχρι τις κάλπες το ποσοστό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις πως έχασε εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη. “Έχω καθημερινή επαφή με τους πολίτες και βλέπω ότι ο κόσμος ακούει αυτά που λέμε”, υποστήριξε και πρόσθεσε: “Αναγνωρίζει ότι έγιναν πολλά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά οι πολίτες έχουν τον πήχη ψηλά και περιμένουν από εμάς να κάνουμε τη νέα τετραετία ακόμα περισσότερα. Και έχουμε την πείρα να νικήσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα των όσων έχουμε πετύχει αυτή την τετραετία”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood