Sunlight Group: 3 εκατ. € σε επιπλέον παροχές στο προσωπικό, και 300 νέες θέσεις εργασίας, το 2021

Από τους 1.350 ανθρώπους που απασχολεί συνολικά η εταιρεία, περισσότεροι από 1.000 εργάζονται στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Κιλκίς.
Φόρτιση μπαταριών στο βιομηχανικό συγκρότημα της Sunlight Group στην Ξάνθη

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group) είναι δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας και από τους σημαντικότερους εργοδότες στην Βόρεια Ελλάδα. Από τους 1.350 ανθρώπους που απασχολεί συνολικά, περισσότεροι από 1.000 εργάζονται στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Κιλκίς. Ως σημαντικός εργοδότης, η Sunlight αναγνωρίζει τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της στην επιτυχία και τους επιβραβεύει, προσφέροντας €3 εκατ. σε επιπλέον παροχές για τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε. Ταυτόχρονα, η εταιρεία συνεχίζει να συνεισφέρει στην απασχόληση και την οικονομία. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, όχι μόνο διατήρησε στο ακέραιο τις θέσεις εργασίας, αλλά προχώρησε σε περισσότερες από 300 νέες προσλήψεις, εξασφαλίζοντας καθημερινά ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους.

Sunlight Group: 3 εκατ. € σε επιπλέον παροχές στο προσωπικό, και 300 νέες θέσεις εργασίας, το 2021Η Sunlight Group επιβραβεύει το προσωπικό της, διανέμοντας για τη χρονιά που πέρασε €3 εκατ. πλέον της τακτικής μισθοδοσίας, σε μπόνους απόδοσης, πριμ παραγωγικότητας, και επιπλέον παροχές. Το μπόνους απόδοσης διατίθεται ετησίως σε όλους τους εργαζομένους με βάση τη συνεισφορά τους στους εταιρικούς στόχους – ασχέτως μισθολογικής βαθμίδας ή θέσης στο οργανόγραμμα της εταιρείας. Και μάλιστα, τα μπόνους για το 2021 θα είναι υψηλότερα από ποτέ, χάρη στην εξαιρετική πορεία της Sunlight Group την περασμένη χρονιά.

Το πριμ παραγωγικότητας, από την άλλη, είναι ποσό που δίνεται σε μηναία βάση στο εργατοτεχνικό δυναμικό, δηλαδή τους εργαζόμενους στις βιομηχανικές μονάδες της εταιρείας. Η ασφάλεια των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτη αξία για τη Sunlight, γι’ αυτό και το πριμ παραγωγικότητας συνδέεται πρωτίστως με την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας των εργοστασίων της Sunlight. Παράλληλα, αξιολογούνται οι ατομικές επιδόσεις του προσωπικού, καθώς και η επίτευξη των στόχων της παραγωγής συνολικά.

Sunlight Group: 3 εκατ. € σε επιπλέον παροχές στο προσωπικό, και 300 νέες θέσεις εργασίας, το 2021Στις επιπλέον παροχές, συμπεριλαμβάνονται έκτακτες ενισχύσεις προς οικογένειες εργαζομένων. Μεριμνώντας ειδικά για τους γονείς, τη χρονιά που πέρασε η Sunlight Group ενίσχυσε με €500 τις οικογένειες (πλην διοικητικών στελεχών) με παιδί-υποψήφιο στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες δώρισε από έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή αξίας έως €1.200. Επιπρόσθετα, δόθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση €200 για το εορταστικό τραπέζι του 2021 σε κάθε πολύτεκνο εργαζόμενο στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Οι επενδύσεις της Sunlight Group σε ανθρώπινο δυναμικό δεν περιορίζονται στους υφιστάμενους εργαζομένους. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και συνεισφέρει ουσιαστικά στην οικονομία. Εκτός από τους 300 νέους εργαζόμενους που εντάχθηκαν στην πλειονότητά τους στο νέο, σύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα της Ξάνθης, στην οικογένεια της Sunlight προστέθηκε πρόσφατα και το ανθρώπινο δυναμικό της Technoform, επιχείρησης με έδρα το Κιλκίς που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών και εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Sunlight Group: 3 εκατ. € σε επιπλέον παροχές στο προσωπικό, και 300 νέες θέσεις εργασίας, το 2021Επιπρόσθετα, με στόχο τη διαρκή βελτίωση της καθημερινής εμπειρίας των εργαζομένων της, η εταιρεία μετέφερε τα διοικητικά γραφεία της Αττικής σε νεόδμητο κτίριο με μοντέρνο, φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό, ενώ παράλληλα αναβάθμισε τους χώρους εστίασης του προσωπικού στην Ξάνθη.

Για το 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη αύξηση 10% στο βασικό ημερομίσθιο των εργαζομένων στην κατώτατη μισθολογικά βαθμίδα – αύξηση μεγαλύτερη από τη νομικά προβλεπόμενη του 2%, με βάση την πρόσφατη απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου.

Και τέλος, για μία ακόμη χρονιά η Sunlight συνεχίζει να προσφέρει σε όλο το προσωπικό της ιδιωτικό πρόγραμμα δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης – τόσο για τους εργαζόμενους/ες, όσο και για τα εξαρτώμενα μέλη τους. Διότι για τη Sunlight Group είναι προτεραιότητα η υγεία, ασφάλεια και ευημερία των ανθρώπων της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sunlight, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.systems-sunlight.com/el

Sunlight Group: 3 εκατ. € σε επιπλέον παροχές στο προσωπικό, και 300 νέες θέσεις εργασίας, το 2021Σχετικά με τη Sunlight Group

Η Sunlight Group είναι μέλος του Ομίλου Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού Ομίλου με παρουσία σε 10 χώρες. Με 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας, η Sunlight Group αποτελεί μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες στην παγκόσμια παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, με εξαγωγές σε 100 χώρες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κι εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Ιταλία και ΗΠΑ. Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες λιθίου, μία κορυφαία επιστημονική ομάδα και δύο R&D κέντρα, η Sunlight επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις μεταφορές, τις υπηρεσίες logistics, τα οχήματα αυτοματοποιημένης καθοδήγησης (AGVs), όπως και τη ναυτιλία. Η εταιρεία ήδη έχει αναπτύξει τις πρωτοποριακές μπαταρίες λιθίου Li.ON FORCE, οι οποίες πετυχαίνουν 35% εξοικονόμηση ενέργειας και καλύπτουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας Υλικών και Logistics. Με την προσέγγιση κυκλικής οικονομίας της εταιρείας να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο, στόχος της Sunlight είναι η ανάπτυξη εξειδικευμένης καινοτομίας στην αλυσίδα αξίας του τομέα των μπαταριών και πιο φιλικών για το περιβάλλον λύσεων αποθήκευσης που κάνουν τη βιώσιμη ενέργεια πιο προσβάσιμη, αξιόπιστη και καθαρή. Ως εταιρεία που διαθέτει προσαρμοστικότητα και ευελιξία, η Sunlight συνδυάζει τα «Μεγάλα Δεδομένα» (Big Data) με τις εξελίξεις της τεχνολογίας (όπως Machine Learning, Customer Personalization), με στόχο να δημιουργήσει πρωτοποριακά προϊόντα που εξυπηρετούν τους πελάτες της και βελτιώνουν τη ζωή όλων.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood