Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, είχαν ο Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.
Του έθεσαν θέματα του Δήμου που αφορούν σε υποδομές αποχετευτικού δικτύου και βιολογικού καθαρισμού στους οικισμούς των Σαπών και της Μαρώνειας, θέματα ύδρευσης του οικισμού Σαπών, καθώς και ζητήματα αποκατάστασης ζημιών από τις πρόσφατες καταστροφές εξ αιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων στους οικισμούς Αρσακείου, Αρίσβης, Βάκου, Αμαράντων, Σαλμώνης, Βέννας, Μιράνων, Εργάνης, Ιμέρου και Προσκυνητών.
Επίσης συζήτησαν την πιθανότητα επέκτασης του προγράμματος “Φιλόδημος” ώστε να ολοκληρωθούν και νέα έργα στον Δήμο, καθώς και τη δυνατότητα αξιοποίησης περισσότερων πολιτικών μηχανικών ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση των σχετικών μελετών που αποτελούν προϋπόθεση χρηματοδοτήσεων.
Σύμφωνα με δελτίο που εξέδωσε το γραφείο του Βουλευτή, “ο Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Υπουργείου να διερευνήσουν για άμεσες λύσεις στα ζητήματα που τέθηκαν”.