Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) της ΔΕΗ στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, πραγματοποίησαν 38 μαθητές του Τομέα Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές, Μαίρη Σταθαπούλου, Κώστα Γκαζίνο, Βαγγέλη Σάρκαβο και Τζιχάτ Εμπλιούχ.
Screenshot_468

Το έμπειρο προσωπικό της μονάδας απάντησε σε όλες τις απορίες των μαθητών οι οποίοι βρήκαν ιδιαίτερα ενδιαφλερουσα την ξενάγηση και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις.

“Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτό το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ροδόπη, το οποίο δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί ως καύσιμο το φυσικό αέριο, και αναβαθμίζει ενεργειακά τον τόπο μας με την πολύτιμη παραγωγή ενέργειας που συνεισφέρει στο Εθνικό Διασυνδεδεμένο Δίκτυο καλύπτοντας την αυξημένη ζήτηση ενεργειακών αναγκών”, σημείωσε η κ. Σταθοπούλου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της σχολικής αποστολής προς το προσωπικό του ΑΗΣ, “για τη θερμή υποδοχή, την οργάνωση και την άψογη ξενάγηση”.

Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής Στον ΑΗΣ της ΔΕΗ ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood