Στον Αγιασμό της έναρξης εκπαίδευσης των μελών της Δικαστικής Αστυνομίας παρέστη ο Γ. Βεζυργιαννίδης

"Αποτελεί ηθική ικανοποίηση η εκπαίδευση των στελεχών της Δικαστικής Αστυνομίας στην  Κομοτηνή, καθώς αναγνωρίζεται το έργο της συγκεκριμένης παραγωγικής σχολής, ενώ είναι και δεδομένα τα οφέλη για την πόλη της Κομοτηνής και την ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης και την τοπική οικονομία".
ΣΧΟΛΗ 2 - Αντιγραφή

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βεζυργιαννίδης παρέστη στον Αγιασμό που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής για την έναρξη της εκπαίδευσης των μελών της Δικαστικής Αστυνομίας. 

Σε δήλωσή του επεσήμανε:

“Το σώμα της Δικαστικής Αστυνομίας ήταν αίτημα δεκαετιών από την πλευρά δικαστών, εισαγγελέων και δικηγόρων, και ο κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει στην επιτάχυνση της δικαιοσύνης, να κάνει πιο αποτελεσματική την απόδοση της δικαιοσύνης στη χώρα, με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων για το κράτος.

Ταυτόχρονα, αποτελεί ηθική ικανοποίηση η εκπαίδευση των στελεχών της Δικαστικής Αστυνομίας στην  Κομοτηνή, καθώς αναγνωρίζεται το έργο της συγκεκριμένης παραγωγικής σχολής, ενώ είναι και δεδομένα τα οφέλη για την πόλη της Κομοτηνής και την ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης και την τοπική οικονομία.

Προχωράμε μπροστά με έργα και πράξεις για τον τόπο μας”.

Στον Αγιασμό της έναρξης εκπαίδευσης των μελών της Δικαστικής Αστυνομίας παρέστη ο Γ. Βεζυργιαννίδης Στον Αγιασμό της έναρξης εκπαίδευσης των μελών της Δικαστικής Αστυνομίας παρέστη ο Γ. Βεζυργιαννίδης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood