Στο πλευρό του συναδέλφου τους που καταγγέλλεται για βιαιοπραγία εναντίον δικηγόρου, οι Αστυνομικοί της Ροδόπης

"Είναι ένας εξαίρετος και έμπειρος συνάδελφος που με το ήθος και την εργατικότητα του μας κάνει υπερήφανους που εργαζόμαστε μαζί του"
ASTYNOMIAA

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία Κομοτηναίας δικηγόρου που αφορά σε βιαιοπραγία εις βάρος της από αστυνομικό όργανο. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο αστυνομικός φέρεται να την έσπρωξε, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Στην ανακοίνωσή της, η Ε.Α.Υ. Ροδόπης δεν υπεισέρχεται στις λεπτομέρειες που αφορούν το περιστατικό, αλλά τονίζει ότι το μέλος της, που κλήθηκε να εφαρμόσει το Νόμο, είναι ένας εξαίρετος και έμπειρος αστυνομικός, που “με το ήθος και την εργατικότητά του μας κάνει υπερήφανους που εργαζόμαστε μαζί του”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Οι Αστυνομικοί της Ροδόπης τους τελευταίους δύο μήνες, δίνουμε καθημερινές μάχες σε δύο μέτωπα, στον Έβρο για να προστατεύσουμε τα σύνορα της χώρας μας και της Ευρώπης, αλλά και στον νομό μας, εφαρμόζοντας τα μέτρα για την προστασία του κοινού από την πανδημία του ιού Covid -19.

Έτσι και τις Άγιες μέρες του Πάσχα δεκάδες συνάδελφοι μας βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους ώστε το κοινωνικό σύνολο να παραμείνει ασφαλές.

Δυστυχώς κάποιοι – λίγοι – συμπολίτες μας δεν συμμορφώθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις του Νόμου. Ένα τέτοιο περιστατικό είδε τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα, παρόλο που η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ως «υπηρέτες» του Νόμου δεν θα σχολιάσουμε το περιστατικό, οποιεσδήποτε κρίσεις, χαρακτηρισμοί και αντεγκλήσεις περιττεύουν. Θα περιμένουμε την απόφαση των αρμοδίων οργάνων της Δικαιοσύνης.

Το μόνο, ίσως που θα μπορούσαμε να πούμε και οφείλουμε να το κάνουμε είναι ότι το μέλος μας, που κλήθηκε να εφαρμόσει το Νόμο, είναι ένας εξαίρετος και έμπειρος συνάδελφος που με το ήθος και την εργατικότητα του μας κάνει υπερήφανους που εργαζόμαστε μαζί του.

Ευχόμαστε σε όλους η Ανάσταση του Κυρίου μας να μας δώσει δύναμη, υγεία και υπομονή και απευχόμαστε να συμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood