Στο πλευρό των εργαζομένων και της διοίκησης του Νοσοκομείου Κομοτηνής ο Γιάννης Γκαράνης

Επίσκεψη ουσίας στο Σισμανόγλειο.
56164097_274241673498399_6172660631976542208_n (1)

Tο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του με τοπικούς φορείς.

Ο κ. Γκαράνης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γεώργιο Φιλιππίδη, αλλά και με τον Σύλλογο των Εργαζομένων. Ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου, και κατέθεσε για μία ακόμη φορά τη δεδομένη βούληση προσωπικά του ιδίου καθώς και της παράταξης της “Κοινωνίας Πολιτών”, στήριξης και ενίσχυσης του διοικητικού συμβουλίου και του προσωπικού, στο ύψιστης σημασίας για το κοινωνικό σύνολο έργο τους.

Συγχρόνως ο κ. Γκαράνης, εξέφρασε κατηγορηματικά την αμέριστη υποστήριξή του στα εργασιακά ζητήματα που τους απασχολούν καθώς και στις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλονται εκ μέρους τους όλα τα τελευταία χρόνια προκειμένου το Νοσοκομείο να αποτελεί τον σταθερό και ασφαλή πυλώνα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Στο πλευρό των εργαζομένων και της διοίκησης του Νοσοκομείου Κομοτηνής ο Γιάννης ΓκαράνηςΤαυτόχρονα ο κ. Γκαράνης δεσμεύτηκε ρητά ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνεργαστεί στενά μαζί τους, ώστε ο Δήμος να συμβάλλει από την πλευρά του και αυτός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του στην ανέγερση του νέου Νοσοκομείου και στη μεταστέγαση των υπηρεσιών του στο νέο κτίριο.

Τέλος, υπογράμμισε με έμφαση ότι καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις όποιες προσπάθειες παρεμπόδισης, συκοφάντησης ή και υπόσκαψης του έργου τους, καθώς το μόνο που αυτές επιτυγχάνουν, είναι να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους που εργάζονται όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα ώστε να διασφαλίζεται η εξωστρέφεια, ο εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά και το επίπεδο της υγειονομικής περίθαλψης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood