Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε χθες σε δημοτικά σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, με τους αστυνομικούς να μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες με περιεχόμενο κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και ευχές, στους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους.

Η συγκεκριμένα δράση πρόκειται έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει μαθητές και γονείς μέσα από το υλικό που διανεμήθηκε, δίνοντας με απλό και κατανοητό τρόπο βασικούς κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Όπως κάθε χρόνο εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό θα βρίσκεται κοντά στη σχολική κοινότητα με σκοπό την πραγματοποίηση ενημερωτικών δράσεων, ενώ καθ’ όλο το χρονικό διάστημα του σχολικού έτους θα  πραγματοποιούνται στοχευμένοι έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία.

Στο μήνυμά της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: “Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά, και τονίζουμε ότι οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα βρίσκονται πάντα σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους προέδρους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που τυχόν θα ανακύψουν σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών”.

Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και φέτος η Ελληνική Αστυνομία