Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας θα μιλήσει στις 19:30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και το περίπτερο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου, τις βουλευτίνες Έβρου και Ιωαννίνων, Νατάσα Γκαρά και Μερόπη Τζούφη αντιστοίχως, και τον Χρήστο Σπίρτζη, και είχε θερμή συνάντηση με τον Πρύτανη Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και καθηγητές του ιδρύματος.

Ακόμη ο Δημήτρης Χαρίτου επισκέφθηκε τα περίπτερα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καθώς και του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Στο περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας-Δημήτρης Χαρίτου Στο περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας-Δημήτρης Χαρίτου Στο περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας-Δημήτρης Χαρίτου Στο περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας-Δημήτρης Χαρίτου Στο περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας-Δημήτρης Χαρίτου Στο περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας-Δημήτρης Χαρίτου