Τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο αριστούργημα του «Καρυοθραύστη», από το διάσημο Μπαλέτο Θεάτρου Μόσχας, θα έχουν οι Κομοτηναίοι στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, μετά από πρωτοβουλία και κάλυψη της σχετικής δαπάνης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κοινού, θα δοθούν δύο παραστάσεις: στις 16:00 και στις 20:00.

  • Δεδομένου οτι η είσοδος είναι δωρεάν, και για την αποφυγή συνωστισμού επί ματαίω, θα διατεθούν προσκλήσεις με ηλεκτρονικό τρόπο – για πρώτη φορά για παράσταση του Μεγάρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που υποστηρίζεται τεχνικά από τη Διεύθυνση Διαφάνειας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, και αφού υποβάλουν τα στοιχεία τους, να εκτυπώσουν το αποδεικτικό κράτησης. Στη συνέχεια, με το αποδεικτικό κράτησης και το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, θα μπορέσουν να προμηθευτούν την πρόσκλησή τους, είτε από την έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (Γ. Κακουλίδη 1, Κομοτηνή), τη Δευτέρα 23/12, την Τρίτη 24/12, και την Παρασκευή 27/12, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, είτε από το Μέγαρο Μουσικής μισή ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη της παράστασης. Αποδεικτικά κρατήσεων θα εκδίδονται για ηλικίες μεγαλύτερες των 5 ετών, και τα αρχεία θα διαγραφούν μετά το πέρας των παραστάσεων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. και θα είναι προσβάσιμη στο κοινό είτε από τον ιστότοπο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (www.pamth.gov.gr), είτε απευθείας στον εξής σύνδεσμο: http://84.205.238.78/megaro/

Για τυχόν αντιμετώπιση προβλημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κωνσταντίνο Χουβαρδά, στο τηλέφωνο 6970111112 ή στο e-mail: chouvi@gmail.com