Στο «Greek-Polish Tourism & Gastronomy Workshop» ταξίδεψε «μια αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα» από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Έναν ακόμη σταθμό στον μαραθώνιο συναντήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τουριστικές επιχειρήσεις αποτέλεσε η ενεργή συμμετοχή της στο «Greek-Polish Tourism & Gastronomy Workshop» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski στη Βαρσοβία.
ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ SLOGAN (4)

Έναν ακόμη σταθμό στον μαραθώνιο συναντήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τουριστικές επιχειρήσεις αποτέλεσε η ενεργή συμμετοχή της στο «GreekPolish Tourism & Gastronomy Workshop» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski στη Βαρσοβία. Το workshop διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME), με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Πολωνία και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ).

Στο «Greek-Polish Tourism & Gastronomy Workshop» ταξίδεψε «μια αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα» από την Περιφέρεια ΑΜ-ΘΤο «Greek-Polish Tourism & Gastronomy Workshop» φιλοξένησε πλήθος B2B συναντήσεων. Με στόχο της ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και την περαιτέρω αύξηση της τουριστικής κίνησης, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας πραγματοποίησαν, κατά τη διάρκεια του workshop, δεκάδες σημαντικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, γραφεία ταξιδιών και διοργανωτές εκδηλώσεων στην Πολωνία, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της περιοχής. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε συναντήσεις με τουριστικές επιχειρήσεις, και τουριστικά γραφεία  της Πολωνίας, μεταξύ των οποίων τα εξής: OBP INCENTIVES &SPORT TRAVEL, SUN TOURS, GLOBTROTER, TABBY TOURS, NOWA TURYSTYKA, HORYZONTY, HOTAILORS BUSINESS TRAVEL, ATJ LINGWISTA TRAVEL AGENCY, API TRAVEL, TTG POLAND, WAKACJE S.A., WIADOMOSCI TURYSTYCZNE, ST. PALIVONTAS, EUROPA TRAVEL, ECCO HOLIDAY ADVENTURE BOUTIQUE, ORKA TRAVEL, BIURO PODROZY PRIMA TRAVEL KIELCE, BIURO PODROZY LUNDI, TRAVEL MANAGER SP. Z.O.O., TABBY TOURS, MAZOVIA TRAVEL COMPANY, KLUB PODROZY HORYZONTY.

Στο «Greek-Polish Tourism & Gastronomy Workshop» ταξίδεψε «μια αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα» από την Περιφέρεια ΑΜ-ΘΟι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης της επικοινωνιακής καμπάνιας για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία έχει ως κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Μέσω αυτών των συναντήσεων σε workshops και εκδηλώσεις υψηλού κύρους όπως πρόσφατα η  Έκθεση Philoxenia και η 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022, αλλά και δράσεων ενημέρωσης και τουριστικής προβολής, η καμπάνια ανανεώνει ριζικά την τουριστική εικόνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου, τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής αλλά και τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Στο «Greek-Polish Tourism & Gastronomy Workshop» ταξίδεψε «μια αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα» από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood