Στο 1ο Forum για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα μιλήσει ο Αντώνης Γραβάνης

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης θα λάβει μέρος ως ομιλητής  στο 1ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στη θεματική ενότητα  "Ελλάδα 2.0. Το Εθνικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και ο αντίκτυπός του στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη".
Screenshot_381

Στόχος του Φόρουμ είναι να αναδείξει τον κρίσιμο οικονομικό και γεωστρατηγικό ρόλο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τις οικονομικές της δυνατότητες για το μέλλον.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και διανοητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, πρέσβεις, και εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Η συμμετοχή του Προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης σε αυτόν τον νέο θεσμό για την περιοχή μας αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για να αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες και οι προοπτικές της επιχειρηματικότητας στην Ροδόπη αλλά και σε όλη τη Θράκη, και να παρουσιαστεί η οικονομική δυναμική του τόπου μας.

Το “1ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”  θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Φεβρουαρίου 2023 υπό την αιγίδα του Olympia Forum (Οικονομικό Φόρουμ Δελφών), και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ενδυνάμωση των Πόλεων και των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eastmacedoniathraceforum.gr

Στο 1ο Forum για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα μιλήσει ο Αντώνης Γραβάνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood