Στις κοιτίδες του Ελληνισμού στη Βουλγαρία, βρέθηκε ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις επετειακές εκδηλώσεις του Ελληνο-Βουλγαρικού συλλόγου Πομόριε Βουλγαρίας, "Η Αγχίαλος".
394412415_1320871695214966_5885049642396095975_n (1)

Στις διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την ίδρυση του Ελληνο-Βουλγαρικού συλλόγου Πομόριε Βουλγαρίας, “Η Αγχίαλος”, έδωσε το παρών ο σύλλογος Εβριτών Ροδόπης, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση.

Η 85μελής αποστολή των χορευτικών τμημάτων και της χορωδίας “E.CHO” του συλλόγου Εβριτών Ροδόπης, εκπροσώπησε τη Θράκη και τη χώρα μας μαζί με άλλους συλλόγους, χορευτικά τμήματα και χορωδίες, από τα Σέρβια Κοζάνης, τα Μέγαρα και το Μαρκόπουλο Αττικής.

Το πρόγραμμα του διήμερου εορτασμού έκλεισε με την κοινή εμφάνιση όλων των συμμετεχόντων από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο της Αγχιάλου.

Η πολυπληθής αποστολή του συλλόγου Εβριτών Ροδόπης, εκτός από την Αγχίαλο, γνώρισαν και τα παράλια του Εύξεινου Πόντου, και περιηγήθηκαν και στις άλλες κοιτίδες της διαχρονικής παρουσίας του Ελληνισμού, δηλαδή στον Πύργο, στη Μεσήμβρια και στη Σωζόπολη, ερχόμενοι σε επαφή με μέλη της ελληνικής παροικίας των παραπάνω πόλεων, αλλά και της Βάρνας.

Στις κοιτίδες του Ελληνισμού στη Βουλγαρία, βρέθηκε ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης Στις κοιτίδες του Ελληνισμού στη Βουλγαρία, βρέθηκε ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης Στις κοιτίδες του Ελληνισμού στη Βουλγαρία, βρέθηκε ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης Στις κοιτίδες του Ελληνισμού στη Βουλγαρία, βρέθηκε ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood