Στις 25 Οκτωβρίου δημοπρατούνται οι “Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας”

Στις 25 Οκτωβρίου δημοπρατούνται οι "Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας".
1 (2) (3)

Με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών στη συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, καθόρισε τους όρους της δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών για την εκμίσθωση και αξιοποίηση του Κατασκηνωτικού Κέντρου Μαρώνειας (“Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας”.

Η δημόσια ανοιχτή διαδικασία θα διενεργηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στο δημοτικό κατάστημα Ξυλαγανής ενώπιον αρμόδιας επιτροπής του Δήμου, και η μίσθωση του ακινήτου ορίστηκε για δώδεκα έτη με δυνατότητα να παραταθεί κατόπιν συμφωνίας των δύο μερών για μία επιπλέον τριετία.

Η διακήρυξη είναι ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και στον πίνακα ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Σαπών και Ξυλαγανής, ενώ αντίγραφό της οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την αρμόδια υπάλληλο κ. Μ. Μηλτσακάκη (25333-50007), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την εκμίσθωση του Κατασκηνωτικού Κέντρου ενισχύεται ο κατασκηνωτικός θεσμός ως τουριστικός πόλος της περιοχής και παράλληλα, με τη λειτουργία κυλικείου και εστιατορίου, δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησής του ως χώρου πραγματοποίησης πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών εκδηλώσεων, ημερήσιων εκδρομών, κ.ά.

Στους όρους της μίσθωσης συμπεριλαμβάνεται και η υποχρέωση φιλοξενίας ετησίως δωρεάν 12 παιδιών, με προτεραιότητα αυτών της κοινότητας Μαρώνειας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood