Στηρίζουμε όλοι τo 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής στον διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε»

Μια παράσταση που διεκδικεί, πέρα από τα βραβεία της κριτικής επιτροπής, το βραβείο κοινού, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας που διεξάγεται μέχρι την Τρίτη 7/6.
Screenshot_1830

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε», που διοργανώνεται από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», με την κουκλοθεατρική παράσταση «Η Μητέρα Φύση αρρώστησε».

Η παράσταση δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον Γιώργο Λυμπέρη (εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής). Συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Δήμητρα Αρμέντζου (δασκάλα, εκπαιδευτικός Τμήματος), Γραμματούλα Μουσουρίδου (εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης).

Ένα σχολείο, μία τάξη, ένα μάθημα, 11 μαθητές, 3 εκπαιδευτικοί, 4 κούκλες και άπειρες ώρες δουλειάς, είναι τα συστατικά για τη δημιουργία της πιο απρόβλεπτης παράστασης!

Τι συμβαίνει όταν η Μητέρα Φύση, κουρασμένη από την αδιαφορία των ανθρώπων, ετοιμάζεται να τους εγκαταλείψει; Θα καταφέρουν τρία μικρά παιδιά να σώσουν το Περιβάλλον; Η Μητέρα Φύση αρρώστησε και όλοι θα τη βοηθήσουμε να γίνει καλά!

Αυτή τη στιγμή η παράσταση διεκδικεί, πέρα από τα βραβεία της κριτικής επιτροπής, το βραβείο κοινού, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας που διεξάγεται μέχρι την Τρίτη 7/6. Αν θέλεις και εσύ να βοηθήσεις να ακουστεί η φωνή της Κομοτηνής σε όλη την Ελλάδα, δες την ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές, και αν σου αρέσει ψήφισε τους!

Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Μπαίνεις στη σελίδα https://kouklopaizoume.gr/current-contest/?contest=video-detail&video_id=210763&fbclid=IwAR0Yd3uNDZovwBY8PkVvyUK-UvtKCarP4Yx0JTjea0lrtGYMJ95F1t63SJ8
  2. Κάνεις “εγγραφή μόνο για την ψηφοφορία”
  3. Στο e-mail σου θα λάβεις e-mail ενεργοποίησης του λογαριασμού. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να έρθει στα spam.
  4. Επιστρέφεις στο link του διαγωνισμού και ψηφίζεις το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και την παράσταση “Η Μητέρα Φύση αρρώστησε”.

Αναλυτικές οδηγίες με εικόνες για όσους δυσκολεύονται, εδώ.

Στηρίζουμε όλοι τo 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής στον διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood