Στήριξη από τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης ζητά ο Ντίνος Χαριτόπουλος

Τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη επισκέφθηκε στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.
Screenshot_1152

Ο τελευταίος αναφέρθηκε στις ανάγκες του Δήμου για έργα ύδρευσης, μελέτες και αντιπυρικές δράσεις, και ζήτησε τη στήριξη του υφυπουργού.

Ακόμη ανέφερε το θέμα της επικινδυνότητας της Εγνατίας Οδού εξαιτίας της κίνησης οχημάτων διακινητών παράνομων μεταναστών στο αντίθετο ρεύμα, ενώ ζήτησε και τη συμμετοχή του Δήμου σε διακρατικά και άλλα προγράμματα τα οποία υλοποιεί το υπουργείο Εσωτερικών.

Τέλος, προσκάλεσε τον κ. Κωνσταντινίδη να επισκεφτεί τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών για να δει από κοντά τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες και προοπτικές του.

Ο υφυπουργός εξέφρασε τη βούλησή του να βοηθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε σχετικά το γραφείο του κ. Χαριτόπουλου:

“Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη.

Γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη είχε το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος. Στη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην αναγκαιότητα στήριξης του Δήμου για την υλοποίηση έργων ύδρευσης, χρηματοδότησης μελετών καθώς και ενίσχυσης του για δράσεις αντιπυρικής προστασίας. Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης στον Υφυπουργό το ζήτημα της επικινδυνότητας της Εγνατίας Οδού εξαιτίας της κίνησης οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα από διακινητές παράτυπων μεταναστών. Επεσήμανε ότι δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε καθημερινό επικίνδυνο φαινόμενο και ζήτησε την παρέμβαση του ώστε η πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας. Ακόμη συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε διακρατικά και άλλα προγράμματα τα οποία υλοποιεί το Υπουργείο. Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον Υφυπουργό να επισκεφτεί τον Δήμο και να δει από κοντά τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες και προοπτικές του. Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Υφυπουργός υπογράμμισε τη βούληση του να βοηθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων και ικανοποίησης των”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood