Σε ριζική αναδιάρθρωση των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου, προβαίνει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν. Σε αυτό το πλαίσιο τροποποιείται μετά από εννέα χρόνια ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και κατανέμονται αρμοδιότητες μεταξύ των υπαλλήλων, ενώ αναμένονται και εκπλήξεις με τεχνοκράτες που θα αναλάβουν ρόλους ειδικού σκοπού στην κατεύθυνση της αναγκαίας αλλαγής σελίδας και νοοτροπίας στη διοίκηση του Δήμου.

Προκειμένου, δε, να συστεγαστούν όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, το νέο Δημαρχείο θα λειτουργήσει στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου – τα εγκαίνια προγραμματίζονται για τις 7 Νοεμβρίου.

Επίσης, πρόκειται να οριστούν «καθ’ ύλην» και όχι «κατά τόπους», Αντιδήμαρχοι, ως εξής:

  • Αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού & Συντονισμού των Υπηρεσιών.
  • Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Τουρισμού, Επενδύσεων και Διεθνών Σχέσεων.
  • Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας, Αδέσποτων Ζώων, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
  • Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Εν τω μεταξύ:

  • στις 30 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην πλατεία του οικισμού της Γαλήνης, όπου η παράταξη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Οντέρ Μουμίν έλαβε το υψηλότερο ποσοστό της στις εκλογές (71%), θα ορκιστούν τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

  • την 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στις 10 π.μ., στο δημαρχείο, θα λάβει χώρα η τελετή παράδοσης-παραλαβής, και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωση των στελεχών της νέας διοίκησης, από τον Οντέρ Μουμίν.

2e6f6674 68781322 1639448342853624 918272868402331648 n