Στην Κομοτηνή το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία - Ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή για το ευρύ κοινό με θέμα "Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων".
EKE-POSTER--3o-PERIFEREIAKO-KARDIOLOGIKO-SYNEDRIO-2019 - Αντίγραφο

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μια από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη, και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την πόλη της Κομοτηνής για να διοργανώσει το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2019, το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, τον Ιατρικό Σύλλογο Ροδόπης και τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους Θράκης.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες και την ενημέρωση όχι μόνο των καρδιολόγων, αλλά ευρύτερα, ιατρών άλλων ειδικοτήτων (παθολόγων, γενικών οικογενειακών ιατρών, νεφρολόγων, πνευμονολόγων, οδοντιάτρων και φαρμακοποιών).

Στην Κομοτηνή το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό ΣυνέδριοΠαράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, και καθώς η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων, διοργανώνει την πρώτη μέρα του Συνεδρίου (Παρασκευή 1 Νοεμβρίου), και ώρα 5:30 μ.μ., στο Μουσικό Σχολείο, μεγάλη και ανοιχτή για το ευρύ κοινό ενημερωτική εκδήλωση για την “Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων”. Καθηγητές καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τους παράγοντες κινδύνου. Μετά το τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.

Νωρίτερα, σε ειδική εκδήλωση, θα τιμηθούν από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, καρδιολόγοι που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους επί πολλά χρόνια στον Έλληνα ασθενή και ευρύτερα στην περιοχή της Ροδόπης.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood