Στην Κομοτηνή βρίσκονται από σήμερα μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανδρών, που μέχρι τις 20/11/2022 υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα θα πραγματοποιήσουν στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο του ΔΠΘ το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους πριν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25 μέτρων που θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη από τις 13 ως τις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Παράλληλα με το προπονητικό πρόγραμμα θα διενεργηθούν και βιοκινητικές αναλύσεις από τον καθηγητή του ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ Βασίλειο Γούργουλη.

Το κλιμάκιο της εθνικής ομάδας αποτελείται από τους αθλητές:

Απόστολο Χρήστου, Πρωταθλητή Ευρώπης 2022 στην κατηγορία Ανδρών στα 50 μ. ύπτιο (Ρώμη/Ιραλία).

Απόστολο Παπαστάμο, Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2019 στην κατηγορία εφήβων και κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400 μ. μεικτής ατομικής (Καζάν/Ρωσία).

Ιωάννη Χρήστου, Πρωταθλητή Ελλάδος.

Η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.) καλωσόρισε τους διεθνείς μας και τον προπονητή τους, και τους εύχεται “καλή διαμονή και καλή προπονητική περίοδο”.

Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης