Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης

Παράλληλα με το προπονητικό πρόγραμμα θα διενεργηθούν και βιοκινητικές αναλύσεις από τον καθηγητή του ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ Βασίλειο Γούργουλη.
312458175_448423427372728_5039637860686947307_n

Στην Κομοτηνή βρίσκονται από σήμερα μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανδρών, που μέχρι τις 20/11/2022 υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα θα πραγματοποιήσουν στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο του ΔΠΘ το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους πριν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25 μέτρων που θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη από τις 13 ως τις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Παράλληλα με το προπονητικό πρόγραμμα θα διενεργηθούν και βιοκινητικές αναλύσεις από τον καθηγητή του ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ Βασίλειο Γούργουλη.

Το κλιμάκιο της εθνικής ομάδας αποτελείται από τους αθλητές:

Απόστολο Χρήστου, Πρωταθλητή Ευρώπης 2022 στην κατηγορία Ανδρών στα 50 μ. ύπτιο (Ρώμη/Ιραλία).

Απόστολο Παπαστάμο, Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2019 στην κατηγορία εφήβων και κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400 μ. μεικτής ατομικής (Καζάν/Ρωσία).

Ιωάννη Χρήστου, Πρωταθλητή Ελλάδος.

Η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.) καλωσόρισε τους διεθνείς μας και τον προπονητή τους, και τους εύχεται “καλή διαμονή και καλή προπονητική περίοδο”.

Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης Στην Κομοτηνή για προετοιμασία μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης πριν το Παγκόσμιο της Μελβούρνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood