Στην ατζέντα του Μ. Ταπατζά η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών της Π.Ε. Ροδόπης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων Π.Ε. Ροδόπης και Κεντρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ συναντήθηκε με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά.
Screenshot_558

Βασικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη παρέμβασης του Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων μονίμου προσωπικού στην Π.Ε. Ροδόπης, η οποία με την πάροδο του χρόνου έχει υποστελεχωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς η εφαρμογή του νόμου της κινητικότητας προκάλεσε σημαντική διαρροή υπαλλήλων προς άλλους φορείς, και οι ολοένα αυξανόμενες συνταξιοδοτήσεις έχουν αποδυναμώσει τις υπηρεσίες (ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι οι υπάλληλοι από 350 που ήταν το 2011 αυτή τη στιγμή είναι 145), κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη προσλήψεων μόνιμων προσωπικού.

Επιπλέον συζητήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη η ανάγκη χρονικής επέκτασης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας της ΔΥΠΑ πέραν του οκταμήνου, καθώς οι συμβασιούχοι εξυπηρετούν σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες της Περιφέρειας και κατ’ επέκταση των πολιτών, όμως είναι για ορισμένο χρόνο, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται τεράστιος όγκος εργασίας στους εναπομείναντες μόνιμους συναδέλφους.

Ζητήθηκε η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη αναφορικά με την ανάγκη στελέχωσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με υπαλλήλους ειδικότητας Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού, Π.Ε. Μηχανικών και Δ.Ε. Διοικητικού, όπου εμφανίζεται σοβαρότατη έλλειψη.

Ο κ. Ταπατζάς εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τον Σύλλογο των εργαζομένων και προς τους υπαλλήλους της Π.Ε. Ροδόπης, και δήλωσε πως θα κινηθεί προς την εξεύρεση επαρκών λύσεων και θα μεριμνήσει ώστε να καλύψει τα κενά στην στελέχωση των υπηρεσιών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood