Με casual εμφάνιση, ευδιάθετος, επικοινωνιακός, και με γνώση των θεμάτων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου-Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την αναβάθμιση του σημαντικότερου χώρου άθλησης της πόλης.

Έχοντας στο πλευρό του τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και το δραστήριο διοικητικό συμβούλιο του Σταδίου υπό τον Πρόεδρο Βασίλη Γαβριηλίδη, εξήρε το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, όπως εργασίες συντήρησης, απολυμάνσεις εν όψει covid, εργασίες αναβάθμισης των γηπέδων μπάσκετ, προσλήψεις προσωπικού,  εργασίες ανακατασκευής των γηπέδων τένις (θυμηθείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ), και ανακοίνωσε την προσεχή (πιθανότατα εντός του επόμενου δεκαημέρου όπως είπε) δημοπράτηση  του έργου αντικατάστασης του ταρτάν στα κουλουάρ του στίβου.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε σύσκεψη που είχε με τον Περιφερειάρχη, στα πλάνα εντάχθηκε και η τοποθέτηση κερκίδων οκτακοσίων θέσεων.

Όσον αφορά, δε, το κώλυμα που έχει παρατηρηθεί στην ανακατασκευή των γηπέδων τένις, σημείωσε πως “άλυτα προβλήματα δεν υπάρχουν”, διαβεβαιώνοντας πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο κ. Αυγενάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του Σταδίου και συζήτησε και με αθλούμενους νέους, δοκιμάζοντας μάλιστα και μερικά μπασκετικά σουτ, ενώ χιουμοριστικά ψιλοπειράγματα προκάλεσε η μάσκα που φορούσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης, με το έμβλημα της ΑΕΚ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ