Τρεις τομείς με ιδιαίτερη σημασία για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, τέθηκαν στο κέντρο του ενδιαφέροντος και των διεκδικήσεων του Δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου κατά τη χθεσινή επίσκεψη του στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε:

  • με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, και ύστερα από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο μερών για την υλοποίηση και στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων υψηλού κύρους που θα ενισχύσουν τον ρόλο του αθλητισμού στην κοινωνική συνοχή. Συγχρόνως ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της υποστήριξης του Δήμου στη διεκδίκηση και υλοποίηση έργων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».
  • με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιο Στρατάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των καπνοπαραγωγών της περιοχής.
  • με εκπροσώπους φορέων που σχεδιάζουν και υλοποιούν ευρωπαϊκά προγράμματα, με στόχο την ανεύρεση και διεκδίκηση αυτών που ταιριάζουν στην περιοχή, και την εξασφάλιση σχετικών χρηματοδοτήσεων.

e02ffb31 xaritopoulos athina 1