Πρώτη μέρα σήμερα λήξης της καραντίνας, και ήδη κάποιοι σκέφτονται το καλοκαίρι, τις διακοπές και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους. Έτσι είδαμε και τις πρώτες ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης.

Ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας “Suites of Gods”, Charlie Chahine, τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα. Ο λόγος είναι φυσικά για την προστασία των τουριστών που θα μεταβούν τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί και θα θελήσουν να απολαύσουν το μπάνιο τους. Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως καθώς και αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», λέει ο επιχειρηματίας. Παρά το τσουχτερό κόστος, από 150 ευρώ και άνω, ο Charlie Chanine έχει παραγγείλει παρόμοιες κατασκευές για έναν συγκεκριμένο αριθμό σετ με ξαπλώστρες, που θα του επιτρέπεται να διαθέτει στους πελάτες του. Θέλει να είναι πανέτοιμος με το που ανοίξει η σεζόν να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες που θα τον προτιμήσουν για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Πηγή: protothema.gr