ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ, νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κομοτηνής

Χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή για το Κουρμπάν Μπαϊράμ σε όλους τους μουσουλμάνους συντοπίτες μας. Όλοι μαζί, για μια καλύτερη κοινωνία.

ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ, νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιάσμου

Για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι από καρδιάς στους συντοπίτες μου μουσουλμάνους, χρόνια πολλά με υγεία πρωτίστως, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, και κοινωνική ανάταση με ομοψυχία.

ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών

Για τη γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, σε όλους τους μουσουλμάνους συνδημότες μου αλλά και του νομού Ροδόπης, εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά. Να έχουν ατομική και οικογενειακή υγεία, προκοπή και ευτυχία.

ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ, Βουλευτής Ροδόπης

Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Μειονότητάς μας για τις γιορτές των ημερών. Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΥ, Βουλευτής Ροδόπης

Χρόνια πολλά στους μουσουλμάνους συμπολίτες μου για το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Ευχές για υγεία και κάθε καλό και ωφέλιμο για την κοινωνία μας.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ, Πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ

Μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, εύχομαι για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, σε όλους τους μουσουλμάνους συνδημότες και συντοπίτες, χρόνια πολλά, δημιουργικά, με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΤΑΥΡΟΥ, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κομοτηνής

Εκ μέρους του Δ.Σ. και των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, εύχομαι χρόνια πολλά για το Κουρμπάν Μπαϊράμ στους μουσουλμάνους συμπολίτες. Θερμές ευχές για υγεία και ευημερία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΔΗΣ, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Κομοτηνής

Για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εκφράζω θερμές ευχές στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας για κάθε ευτυχία και χρόνια πολλά.

ΘΕΜΗΣ ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Κομοτηνής “Γευσιγνωσία” και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

Ο Πρόεδρος Θέμης Τζενετίδης, και το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.», απευθύνουν θερμές ευχές για χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. στους μουσουλμάνους συντοπίτες μας για το γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ. 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Κομοτηνής

Πολλές ευχές από καρδιάς, για υγεία, προκοπή και ότι καλύτερο, στους φίλους μουσουλμάνους, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ.

ΣΟΦΙΑ ΜΕΝΕΣΕΛΙΔΟΥ, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Στους φίλους συμπολίτες μουσουλμάνους, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι εκ μέρους και του Δ.Σ. και των εργαζομένων του ΔΗΠΕΘΕ, χρόνια πολλά με υγεία, πρόοδο, ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

Στους συντοπίτες μουσουλμάνους, εν όψει της εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 

ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ, Πρόεδρος Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Κομοτηνής, «Ν. Τσανακλής»

Για το Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχομαι προσωπικά και εκ μέρους του Δ.Σ. και των εργαζομένων, ολόψυχα σε όλους τους μουσουλμάνους του τόπου μας, χρόνια πολλά με υγεία και με πίστη για ότι καλύτερο μπορούμε να δημιουργήσουμε για την κοινωνία μας.

ΕΜΡΕ ΑΧΜΕΤ, Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Κομοτηνής

Θερμές ευχές σε όλους τους Μουσουλμάνους συντοπίτες εν όψει του Κουρμπάν Μπαϊράμ, για υγεία, ομόνοια, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 

ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ, δημοτικός σύμβουλος “Σύμπραξης Προοπτικής”

Χρόνια πολλά για το Κουρμπάν Μπαϊράμ σε όλους τους συντοπίτες της Μειονότητας. Εύχομαι ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

ΕΛΕΝΗ ΛΑΦΤΣΗ, δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης “Πολη-τική ανατροπή”

Για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχομαι από καρδιάς στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους χρόνια πολλά με υγεία, ευημερία και Ειρήνη για ένα καλύτερο αύριο!

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ, περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης

Για την εορτή μας, το Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες, χρόνια πολλά με υγεία, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο αύριο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ

Στους φίλους μουσουλμάνους συντοπίτες, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη για ότι καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. 

ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΔ

Ο Πρόεδρος Γιάννης Βεζυργιαννίδης και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, εύχονται για το Κουρμπάν Μπαϊράμ σε όλους τους συντοπίτες μουσουλμάνους, χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία και δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και τον τόπο μας.

ΕΣΑΤ ΧΟΥΣΕΪΝ, Πρόεδρος Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών

Ο Πρόεδρος Εσάτ Χουσεΐν, το διοικητικό συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, εύχονται στους μουσουλμάνους συντοπίτες, μέλη, συνεργάτες και φίλους, καλό Κουρμπάν Μπαϊράμ με υγεία, καλές σοδειές και λιγότερα προβλήματα.

ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

Ο Πρόεδρος Ανέστης Βαφειάδης, το Δ.Σ. και το προσωπικό της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης, εύχονται στους συναδέλφους αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μουσουλμάνους, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, θερμές ευχές για υγεία, καλές δουλειές και ομόνοια απέναντι στην κοινή μας καθημερινότητα και στο κοινό καλό.

Γιάννης Κιλτσίκης

Ο ιδιοκτήτης Γιάννης Κιλτσίκης και το προσωπικό του καφενείου «Άστρα», εύχονται στους μουσουλμάνους πελάτες, συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους και συντοπίτες, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, χρόνια πολλά με υγεία, καλές δουλειές, και δύναμη για το αύριο του τόπου μας και των παιδιών μας.

ΚΤΕΛ Ροδόπης – Κάθε μέρα μαζί σας – Χαίρεσαι να ταξιδεύεις!

Ο Πρόεδρος Πέτρος Δεληγκιόζης, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΚΤΕΛ Ροδόπης, εύχονται για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, ολόψυχα σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό.

Ανέστης Βαφειάδης – Εστιατόριο «Αδέρφια» – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης.  

Χρόνια πολλά εύχομαι, με υγεία, χαρά και χαμόγελα, σε όλους τους φίλους, συναδέλφους, συμπολίτες μουσουλμάνους. Καλό Μπαϊράμ!

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Ταπατζά

Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Ταπατζά, για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχεται στους μουσουλμάνους πελάτες και συνεργάτες του, χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και εκπλήρωση κάθε ατομικού και οικογενειακού στόχου.

Ιχθυοπωλείο-Ψητοπωλείο Λευτέρη Ελευθερίου

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Ιχθυοπωλείου-Ψητοπωλείου Λευτέρη Ελευθερίου, εύχεται στους μουσουλμάνους συντοπίτες χρόνια πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής εύχεται στους αθλητές, γονείς, συνεργάτες και φίλους της μουσουλμάνους, για τη θρησκευτική εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, χρόνια πολλά με υγεία και επίτευξη των στόχων τους.

Κέντρο εξειδικευμένης διδασκαλίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αγγλικής γλώσσας, Βάσως Τσαλίκη-Δέσποινας Τερζούδη

Το Κέντρο εξειδικευμένης διδασκαλίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ της αγγλικής γλώσσας της Βάσως Τσαλίκη και της Δέσποινας Τερζούδη, εύχεται στους μουσουλμάνους συντοπίτες χρόνια πολλά με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

ΕΠΣ Θράκης

Ο Πρόεδρος Μάνος Γαβριηλίδης, το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΕΠΣ Θράκης, εύχονται στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας καλό Κουρμπάν Μπαϊράμ με υγεία.