Στέλιος Πέτσας: “Δεν πρόκειται να μειωθούν συντάξεις και μισθοί”

Ταυτόχρονα, ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα περί ανασχηματισμού και εκλογών, απάντησε οτι "δεν υπάρχει στις σκέψεις του Πρωθυπουργού κανένα σενάριο ούτε για ανασχηματισμό ούτε για εκλογές".
Screenshot_89

“Δεν υπάρχει κανένα σενάριο στην Κυβέρνηση για μείωση μισθών στο Δημόσιο, ούτε φυσικά στις συντάξεις”. Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σήμερα το πρωί στον «ΑΝΤ1» και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

“Αντιθέτως θα στηρίξουμε με τα χρήματα που έχουμε τους φορολογούμενους για να έχουν μια αναπλήρωση του εισοδήματός τους”, πρόσθεσε, και συμπλήρωσε: “Όλους τους φορολογούμενους, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε είναι άνεργοι, είτε είναι ειδικές κατηγορίες”.

Εξάλλου, επεσήμανε: “Τον Σεπτέμβριο η οικονομία θα είναι σε μια φάση που θα έχει αρχίσει να ανακάμπτει, θα έχουν συσσωρευτεί όμως κάποιες οφειλές λόγω των παρατάσεων. Αυτές οι οφειλές δεν θα αφήσουμε να γίνουν χιονοστιβάδα και να πνίξουν την οικονομία όταν πάει να ανακάμψει. Ίσα-ίσα θα λάβουμε μέτρα ώστε να συνεχιστούν σε βάθος χρόνου οι πληρωμές. Θα διευκολύνουμε δηλαδή τους φορολογούμενους στην αποπληρωμή τους για να μπορέσουμε έτσι σιγά-σιγά όλοι να ξεπεράσουμε την κρίση”.  

Ταυτόχρονα, ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα περί ανασχηματισμού και εκλογών, απάντησε οτι “δεν υπάρχει στις σκέψεις του Πρωθυπουργού κανένα σενάριο ούτε για ανασχηματισμό ούτε για εκλογές”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood