“Στάχτη στα μάτια…” – Γράφει ο Ευάγγελος Βαρνιτσιώτης

"Αστειότητες και πολιτικές τακτικές περασμένων δεκαετιών..." - Μήνυμα προς τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο, στέλνει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της αντιπολίτευσης "Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών", Ευάγγελος Βαρνιτσιώτης.
ΒΑΡΝΙΤΣΙΩΤΗΣ

Μήνυμα προς τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο, στέλνει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της αντιπολίτευσης “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”, Ευάγγελος Βαρνιτσιώτης.

Με ανάρτησή του αποδομεί τις τεχνικές μικροπαρεμβάσεις στην περιοχή της Μαρώνειας, και αναδεικνύει την πραγματική, προεκλογικού χαρακτήρα στόχευσή τους εκ μέρους της δημοτικής αρχής.
Διαμηνύει, δε, προς τον κ. Χαριτόπουλο, πως όση στάχτη στα μάτια και αν ρίξει με “αστειότητες και πολιτικές τακτικές περασμένων δεκαετιών, το βλέμμα των συνδημοτών μας δεν θολώνει, είναι καθαρό, όπως και η μνήμη τους!”.
Καταλήγοντας, εύχεται “καλή συνέχεια να έχουμε για έναν δίκαιο και καθαρό αγώνα”.
Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Βαρνιτσιώτη:
“Στην αγωνιώδη προσπάθειά του ο Δήμαρχος να ανατρέψει το πολιτικό κλίμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρωνείας, έχει δώσει εντολή τον τελευταίο μήνα να γίνονται μικροεπεμβάσεις καθημερινότητας που είχαν ξεχαστεί την προηγούμενη τριετία, με έργα αγροτικής οδοποιίας μικρής κλίμακας, καθαρισμού φρεατίων, λακούβων, πλατειών, κ.ά.
Αντιλαμβάνομαι ότι οι εμπλεκόμενοι με τα πολιτικά της περιοχής μας του είχαν μεταφέρει τη δυσαρέσκεια των δημοτών για την εγκατάλειψη της περιοχής μας από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου, και στον πανικό του προσπαθεί να παρουσιάσει τις παραπάνω μικροεπεμβάσεις ως κάτι το σημαντικό και μάλιστα στα πλαίσια της ενδοδημοτικής ισορροπίας που υποτίθεται διακατέχει τη δημοτική αρχή.
Αστειότητες, και πολιτικές τακτικές περασμένων δεκαετιών… Σας ενημερώνω κ. Δήμαρχε οτι δεν γίνεται τίποτα παραπάνω από τα αυτονόητα και τα ελάχιστα που πρέπει να κάνει μία δημοτική αρχή σε ΟΛΗ τη διάρκεια της θητείας της και όχι κάποιους μήνες πριν τις εκλογές μήπως και καταφέρει να αναστρέψει το πολιτικό κλίμα υπέρ της και έπειτα να ξαναξεχαστεί η περιοχή μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Επίσης θα ήθελα να γνωρίζετε ότι όση στάχτη και αν ρίξετε στην περιοχή, το βλέμμα των συνδημοτών μας δεν θολώνει, είναι καθαρό, όπως και η μνήμη τους!
Καλή συνέχεια να έχουμε για ένα δίκαιο και καθαρό αγώνα”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood