Τη γενναιότητα των αστυνομικών που τα τελευταία 24ωρα έχουν κληθεί να προασπίσουν την ασφάλεια της Ελλάδας στο μέτωπο των Καστανέων Έβρου, εξαίρει με μήνυμά της η Σταυρούλα Τζατζανά, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Η κ. Τζατζανά δηλώνει περήφανη ως συνάδελφος των αστυνομικών που δίνουν “πολύωρες μάχες σώμα με σώμα, με περίσσιο φιλότιμο, λιονταρίσιο θάρρος και αντοχές, πιστοί σε όσα έχουν ορκιστεί”, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει.

Συγκεκριμένα η κ. Τζατζανά αναφέρει:

“Οι Έλληνες αστυνομικοί για δεύτερο 24ωρο πολεμούν κυριολεκτικά προκειμένου να υπερασπιστούν την ασφάλεια της Χώρας μας, αποτρέποντας τις ορδές μεταναστών που ο μεγαλύτερος διακινητής, Ερντογάν, προωθεί στα σύνορά μας, φροντίζοντας παράλληλα να τους έχουν χορηγηθεί και πολεμοφόδια! Οι συνάδελφοί μου, όμως, με περίσσιο φιλότιμο, λιονταρίσιο θάρρος και αντοχές, πιστοί σε όσα έχουν ορκιστεί, δίνουν πολύωρες μάχες σώμα με σώμα για να υπερασπιστούν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή δύναμη σε όλους αυτούς τους Ήρωες συναδέλφους μου, και καταθέτω τον υπέρμετρο σεβασμό μου στη γενναιότητά τους και στην αφοσοίωσή τους στη διασφάλιση της ασφάλειας του Ελληνικού λαού! Ο Θεός να σας έχει υπό την προστασία του παλικάρια μου! Οι προσευχές μας και εμείς οι ίδιοι είμαστε μαζί σας. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
Υ.Γ.
Παρακαλώ τους λαλίστατους επικριτές και αμφισβητίες των πάντων, πληκτρολογάκηδες, να προσπαθήσουν τουλάχιστον αυτές τις δύσκολες για την Ελλάδα μας ώρες, να αναστείλουν το χόμπι τους και να επιδείξουν λίγο σεβασμό στους συναδέλφους μου που πολεμούν ακούραστα εκεί στον Έβρο… Κι αν αδυνατούν να επιδείξουν σεβασμό σε όσους πολεμούν για την Πατρίδα, ας δείξουν τουλάχιστον σεβασμό στην ίδια την Πατρίδα μας, φερόμενοι με ωριμότητα, έστω για όσο θα κρατούν αυτές οι δύσκολες και επικίνδυνες ώρες…”.