Τον πρόεδρο Μιχάλη Βασιλειάδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Ροδόπης, Ε. Λίτσο, Γ. Καρυδόπουλο και Π. Ζωγραφόπουλο, δέχτηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε αλληλοενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των καθηγητών στην περιοχή και για τις ενέργειες που πράττει ανέκαθεν ο Βουλευτής για την αντιμετώπισή τους.

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ροδόπης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βασιλειάδη και τα μέλη κ.κ. Ε. Λίτσο, Γ. Καρυδόπουλο και Π. Ζωγραφόπουλο, και άκουσα το σύνολο των ζητημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απασχολούν τον εκπαιδευτικό κόσμο της Ροδόπης. Πρόκειται για μια στενή συνεργασία που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία και θα συνεχισθεί και σε αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα. Προσβλέπουμε σε μια εκπαίδευση απαλλαγμένη από παθογένειες και ιδεοληψίες, που θα προσφέρει μόνιμη, σταθερή, και με ποιοτικές συνθήκες, εργασία για τους εκπαιδευτικούς, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελεί ουσιαστική πηγή γνώσης, ισοτιμίας και προόδου για το σύνολο της μαθητικής κοινότητας του τόπου μας”.