Γιάννης Βεζυργιαννίδης: Τι σημαίνει η διατήρηση του ποσοστού της ΝΔ στη Ροδόπη

"Όσο βρισκόμαστε κοντά σε όλους στους συντοπίτες μας, χωρίς διακρίσεις, θα αποτελούμε τη μοναδική σταθερή και αξιόπιστη πολιτική δύναμη στην περιοχή μας".
Screenshot_188

Σε σημερινή δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης, που με τις 3.340 προσωπικές ψήφους που έλαβε, συνέβαλλε καθοριστικά στη διατήρηση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος στη Ροδόπη, τονίζει:

“Αγαπητοί συντοπίτες, φίλες και φίλοι.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που στηρίξατε τη Νέα Δημοκρατία αλλά και την υποψηφιότητά μου.

Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο εκλογικό κλίμα, όπου επικράτησαν η χαλαρή ψήφος, η ψήφος δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση, και η έλλειψη ουσιαστικής συζήτησης για τα ευρωπαϊκά θέματα, κυριάρχησε τελικά η πρωτοφανής αποχή των πολιτών πανελλαδικά.

Ειδικά στην περιοχή μας, πέρα από τα παραπάνω, υπήρξε – για μία ακόμη φορά – η εμπλοκή εξωγενών παραγόντων που επιχείρησαν να διαταράξουν το κλίμα αρμονικής συμβίωσης των κατοίκων της περιοχής και να αμφισβητήσουν το αταλάντευτο καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας σύμφωνα µε το εθνικό και διεθνές δίκαιο και συμβάσεις.

Ωστόσο, η διατήρηση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό μας σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές του 2019 (19,69% το 2019, 19,61% το 2024), και σε συνδυασμό με τα ποσοστά της παράταξης στη βόρεια Ελλάδα, αποδεικνύει ότι όσο βρισκόμαστε κοντά σε όλους στους συντοπίτες μας, χωρίς διακρίσεις, θα αποτελούμε τη μοναδική σταθερή και αξιόπιστη πολιτική δύναμη στην περιοχή μας.

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους που πίστεψαν σε εμένα, βρέθηκαν δίπλα μου, και στήριξαν την προσπάθεια και τον κοινό μας αγώνα.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα αυτό, τόσο για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας, που την κατατάσσουν διαχρονικά στις φτωχότερες της Ελλάδας και της Ευρώπης, όσο και για την ανάδειξη του σημαντικού γεωστρατηγικού, οικονομικού και πολιτιστικού ρόλου της, στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood