Στα 639 εκ. € το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Αυξημένο κατά 182 εκ. € σε σχέση με αυτό της περιόδου 2014-2020. Χρ, Μέτιος: "Για να κάνουμε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έναν τόπο που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί".
ΝΕΟ ΕΣΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜ-Θ 2
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης για την έναρξη του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την περίοδο 2021-2027, και η 6η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης για την πορεία ολοκλήρωσης του τρέχοντος ΕΣΠΑ, της περιόδου 2014-2020, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσίων αρχών, ειδικών υπηρεσιών και επιτελικών δομών Υπουργείων και της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, της Αυτοδιοίκησης, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, οικονομικών και κοινωνικών εταίρων, ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Για “δύο σημαντικές συνεδριάσεις κατά τις οποίες αφενός εγκρίναμε και θέσαμε τις βάσεις για την έναρξη του νέου ΕΣΠΑ, αφετέρου εξετάσαμε την πορεία υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ και αποφασίσαμε τις ενέργειες για την ομαλή ολοκλήρωσή του”, έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, που συμπλήρωσε:
“Το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειάς μας είναι αυξημένο κατά 182 εκ. € σε σχέση με αυτό της περιόδου 2014-2020, ξεπερνώντας τα 639 εκ. €. Οι πόροι του θα λειτουργήσουν ως ασπίδα απέναντι στις απανωτές κρίσεις των τελευταίων ετών αλλά και ως εργαλείο για να κάνουμε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μια Περιφέρεια ανάπτυξης, αξίας και κοινωνικής συνοχής, συνεχίζοντας και επεκτείνοντας τις καλές πρακτικές που έχουμε εφαρμόσει την περίοδο 2014-2020 για την αναβάθμιση των υποδομών μας, για τη διεύρυνση της παραγωγικής μας βάσης, για την προστασία των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Για να κάνουμε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μια δυναμική, ανθρώπινη και εξωστρεφή Περιφέρεια, ανοιχτή σε επενδύσεις. Μια Περιφέρεια που δεν θα αποτελεί μόνο ενεργειακό, μεταφορικό και εμπορικό πέρασμα, αλλά και προορισμό. Προορισμό στον τουρισμό, στην επιχειρηματικότητα, στην εκπαίδευση, στην έρευνα και στην καινοτομία. Έναν τόπο που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί”.
Στα 639 εκ. € το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Στα 639 εκ. € το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Στα 639 εκ. € το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Στα 639 εκ. € το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood