Στ. Σακελλίων: “Ζητάμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας που όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση χωρίς προϋποθέσεις”

"Το χειροκρότημα μιας κυβέρνησης προς στο προσωπικό του ΕΣΥ είναι οι πολιτικές της και όχι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα".
Ο κ. Σταμάτης Σακελλίων.
“Ζητάμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας που όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση χωρίς προϋποθέσεις και θα παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές ώστε να είναι πάντα η πρώτη επιλογή του πολίτη”, τονίζει ο Συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτης Σακελλίων σε δήλωσή του, η οποία έχει ως εξής:
“Αν κάτι φάνηκε με τον πλέον σαφή τρόπο στο καιρό αυτής της κρίσης είναι η αξία του Ε.Σ.Υ. Να θυμίσουμε ότι η Ν.Δ. λίγο πριν από την κρίση ετοιμαζόταν να βάλει μέσα στο ΕΣΥ τους ιδιώτες. Να θυμίσουμε ότι αιφνιδιαστικά άλλαξε τον χαρακτήρα του νέου νοσοκομείου της πόλης και από δημόσιο το έκανε ιδιωτικού δικαίου. Να θυμίσουμε ότι και μέσα στην κρίση χαρακτήριζε ως λαϊκισμό το αίτημα για  τους μόνιμους διορισμούς στο ΕΣΥ. Να θυμίσουμε ότι το προσωπικό των νοσοκομείων κάνει εφημερίες λόγω ιού και ξεπερνά το πλαφόν που ορίζει ο νόμος για τις εφημερίες. Αποτέλεσμα ; Αρνείται να πληρώσει τις παραπάνω εφημερίες αυτών που η ίδια αποκαλεί ήρωες. Αν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ν.Δ. μεταξύ άλλων είναι η υπεράσπιση του ΕΣΥ στην πράξη. Γιατί εμείς ζητάμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας που όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση χωρίς προϋποθέσεις και θα παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές ώστε να είναι πάντα η πρώτη επιλογή του πολίτη. Γιατί το χειροκρότημα μιας κυβέρνησης προς στο προσωπικό του ΕΣΥ είναι οι πολιτικές της και όχι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood