“Σπάρτακος”: “Ο “στρατός” των υποψηφίων ως έργο της παράταξης Γκαράνη”

«Ουκ εν τω πολλώ το ευ».
Screenshot_844

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη του “Σπάρτακου” αναφέρει:

“Ο στρατός των υποψηφίων ως έργο της παράταξης Γκαράνη.

Εχθές η παράταξη Γκαράνη μας παρουσίασε το νέο της λογότυπο και στο σχετικό δελτίο Τύπου γράφει τρεις ολόκληρες παραγράφους για να μας εξηγήσει τι σημαίνει η …επιλογή των χρωμάτων (πράσινο και πορτοκαλί): ανανέωση, ανάπτυξη, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, καινοτομία, αφοσίωση, ηρεμία, αυτοπεποίθηση, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, καθαρή σκέψη, γρήγορη απόφαση και άλλα τόσα! Μάλιστα, όλα αυτά μπορεί να μην τα συναντήσατε πουθενά αλλά μας το λένε τα …χρώματα. Δηλαδή τυχόν άλλα χρώματα θα σήμαιναν στασιμότητα, αδράνεια, καθίζηση, υπανάπτυξη, δειλία, ευθυνοφοβία, κακομοιριά, μεμψιμοιρία, αχρηστία, αβουλία, κομματισμό, καθεστωτικότητα, διαπλοκή, λαμογιά; Δεν ξέρουμε, ρωτάμε.

Και παρακάτω ανακοινώνει με ύφος που ξεχειλίζει καθεστωτικό θράσος ότι «επέλεξαν» να εξαντλήσουν στο ακέραιο την προσαύξηση μέχρι 150% του ελαχίστου αριθμού υποψηφίων. Έλεος, δηλαδή, «επέλεξαν» να πάνε χέρι χέρι με το σκεπτικό του εκλογικού νόμου του Μητσοτάκη, για τον θρίαμβο του κομματισμού και την συντριβή της ελευθερόφρονος κοινωνίας και πάνε να το παρουσιάσουν με το ανέκδοτο «όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει». Κι όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι από τα 88 άτομα που σκοπεύουν να παρουσιάσουν για το δημοτικό συμβούλιο, τα 67 θα περισσέψουν! Αυτό που δεν τους περισσεύει είναι οι ψήφοι που μπορεί καθένας από τους ανθρώπους αυτούς να προσκομίσει στην κάλπη, με την προσδοκία της εκλογής ή (συνήθως) μιας μελλοντικής ανταμοιβής.

Κύριοι της Κοινωνίας Πολιτών, προφανώς με τις πρασινοπορτοκαλί μπαρούφες δουλειά δεν γίνεται, δουλειά επίσης κανείς δεν είδε στον δήμο επί τέσσερα χρόνια, άρα χρειάζεται πολυάριθμος στρατός που έχει ή προσδοκά οφέλη από την διοίκησή σας και που με τον κουρνιαχτό του θα καλύψει το απόλυτο κενό σας. Επειδή όμως «ουκ εν τω πολλώ το ευ», καλό θα ήταν να μας παρουσιάζετε όχι αριθμούς κι ονόματα αλλά το πολιτικό στίγμα καθενός και την ώς τώρα παρουσία του στα κοινά. Αν δεν το βλέπουμε πουθενά να υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει;

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Παράταξη Πολιτών”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood