Την έντονη διαμαρτυρία του για όσα όπως ο ίδιος υποστηρίζει έλαβαν χώρα στη χθεσινή εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του εμπορικού συλλόγου Κομοτηνής, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Μανανάς.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει οτι κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Νίκος Αγγελίδης, ουσιαστικά “προπαγάνδισε” υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι από τα συμφραζόμενα προκύπτει πως προέρχονται από την παράταξη της “Σύμπραξης Πολιτών” του Αντώνη Γραβάνη.

mananas 4Ο κ. Μανανάς, που για αυτόν τον λόγο όπως σημειώνει αποχώρησε από την αίθουσα, στρέφει τα βέλη του και προς τη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου, καταλογίζοντάς της “ανοχή”.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο Γιώργος Μανανάς, τονίζει:  “Δυστυχώς η πίτα του εμπορικού συλλόγου Κομοτηνής έγινε πεδίο ενδονεοδημοκρατικών συγκρούσεων (αυτό λίγο μας ενδιαφέρει), και το χειρότερο, έγιναν υποδείξεις και παραινέσεις για στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον πρόεδρο του εμπορικού & βιομηχανικού επιμελητηρίου Ροδόπης, που ανήκουν όλως τυχαίως όλοι μα όλοι σε μια συγκεκριμένη δημοτική παράταξη! Την επόμενη φορά να μην καλείτε κανέναν κυρία πρόεδρε και μέλη του διοικητικού συμβουλίου! Με την ανοχή σας έγιναν αυτά. Λυπάμαι. Γι’ αυτό αποχώρησα όπως και άλλοι, αν το καταλάβατε. Κι αν σας ενδιαφέρει βέβαια…”.