Διαχρονικά δομικά προβλήματα της ύδρευσης του Δήμου Μαρωνείας–Σαπών, αποτέλεσμα της απουσίας συντηρήσεων και αδιαφορίας των προηγούμενων ετών, κλήθηκε να επιλύσει άμεσα και αποτελεσματικά η σημερινή Δημοτική Αρχή. Τις τελευταίες ημέρες εμφανίσθηκαν πολλαπλές βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου, με συνέπεια να ενεργοποιηθεί το σύνολο του μηχανισμού του ακατάπαυστα από την προηγούμενη Παρασκευή έως σήμερα. Με στοχευμένες παρεμβάσεις έγιναν αποκαταστάσεις των κάτωθι προβλημάτων όπου εμφανίσθηκαν σε σημεία του Δήμου.

Βλάβες του κεντρικού δικτύου στην Αρίσβη, των διακοπτών στάθμης κάτω δικτύου υδροδότησης στα Πετρωτά, στο κεντρικό δίκτυο του μόνιμου οικισμού παλιννοστούντων ομογενών, και στο παράπλευρο δίκτυο των Σαπών.

Αποκατάσταση υδροδότησης της Μαρώνειας, αλλαγή του αντλητικού μηχανήματος στη Βέννα, ενίσχυση της δεξαμενής νερού στη Νέα Σάντα, απομόνωση των φίλτρων νερού στα Κασσιτερά, και εξοπλισμός της ανενεργής γεώτρησης στην Εργάνη.

“Ο Δήμος Μαρωνείας–Σαπών δίνει ακατάπαυστη την μάχη ενάντια στα προβλήματα που κληρονόμησε και η οποία θα είναι νικηφόρα προς όφελος των δημοτών”, σημειώνει ο Δήμαρχος, Ντίνος Χαριτόπουλος.

f58a4224 eikona viber 2020 07 21 11 23 18