Ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Επίτιμος Α/ΓΕΣ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, o οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο το 2012 όταν παραιτήθηκε για να προστατεύσει όπως ανέφερε την αξιοπρέπεια τόσο τη δική του όσο και του στρατεύματος, αυτή τη φορά με μια αιχμηρότατη ανάρτηση στο facebook απαντά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως ορισμένοι απόστρατοι που εμφανίζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ντιλάρουν όπλα! «Έχετε γεμίσει απόστρατους τα κεντρικά δελτία ειδήσεων οι οποίοι παριστάνουν τους παντογνώστες», είπε αρχικά ο Δ. Παπαδημούλης, και στην επισήμανση του δημοσιογράφου Μ. Κοττάκη πως οι απόστρατοι έχουν εμπειρία, ο ευρωβουλευτής ισχυρίστηκε πως “ορισμένοι από αυτούς ντιλάρουν και όπλα”.

Δείτε στο 6:10 την επίμαχη αποστροφή του Δ. Παπαδημούλη:

Η τοποθέτηση αυτή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξόργισε τον Στρατηγό, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας εμφατικά:

“Με έκπληξη ακούσαμε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δηλώσεις ευρωβουλευτή, δήθεν αριστερού, και εκατομμυριούχου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η παρουσία στα ΜΜΕ αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. και όσων «ανεβάζουν τους τόνους» απέναντι στην Τουρκία, γίνεται κατά την άποψή του «για να ντιλάρουν όπλα». Κύριε ευρωβουλευτά, ντίλερ όπλων και ψυχών είστε εσείς και τα «σινάφι» σας, που φθάσατε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, χωρίς ποτέ να ζητήσετε συγγνώμη από αυτόν τον λαό που τόσο συχνά τον επικαλείστε για να δικαιολογήσετε την πολιτική σας ύπαρξη. Κύριε ευρωβουλευτά, ντίλερ πολιτικών ιδεοληψιών και ΨΕΥΔΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, που επί χρόνια τώρα ως δημόσιο πρόσωπο, από καίριες θέσεις, συμβάλατε στην πνευματική, ηθική, κοινωνική, και βέβαια οικονομική παρακμή της Χώρας μας. Μήπως θα θέλατε να συγκρίνουμε το πόθεν έσχες των Αποστράτων Στελεχών με το δικό σας; ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ: «Σύμφωνα με την αξία του πρέπει να πράττει και να τιμάται ο κάθε άνθρωπος». ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ”.

Η ανάρτηση του Στρατηγού προκαλεί αίσθηση, όχι μόνο για όσα λέει τώρα, αλλά και για έναν άλλο λόγο, πιο…παραπολιτικό. Όταν το 2012 παραιτήθηκε μετά από σύγκρουση που είχε με τον τότε ΥΠΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο, πολλοί έσπευσαν να “δουν” πίσω από την κίνησή του πολιτικές βλέψεις για το μέλλον του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ούτε την εποχή της παντοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, και σίγουρα και η σημερινή ανάρτηση στέλνει το μήνυμά της σε όσους είχαν σπεύσει να βγάλουν συμπεράσματα.

πηγή: usay.gr

επιμέλεια: inkomotini.news