Σύσκεψη στο ΥΜΑΘ με στελέχη των ΕΦΚΑ, ΣΕΠΕ, ΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ, με επίκεντρο την καθημερινότητα των πολιτών

Σύσκεψη εργασίας με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, και υπό την Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
4-3-2019 013

Σύσκεψη εργασίας με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, και υπό την Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη,  προκειμένου να εξεταστεί αν στη βόρεια Ελλάδα προωθούνται και υλοποιούνται επαρκώς οι πολιτικές, τα μέτρα και οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα μείζονα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι και στελέχη των οργανισμών και των φορέων που εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δηλαδή από τον ΕΦΚΑ, το ΣΕΠΕ, τα ΠΕΚΑ και τον ΟΑΕΔ.   

“Η συγκεκριμένη σύσκεψη είναι μια εξαιρετική ιδέα της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης για να δούμε πώς εφαρμόζονται οι πολιτικές που εκπονούμε από το Υπουργείο. Στόχος είναι να λύσουμε προβλήματα και να εφαρμόσουμε την πολιτική μας με πιο απτό τρόπο, προς όφελος των πολιτών“, τόνισε η κ. Αχτσιόγλου, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως “ο στόχος της σύσκεψης είναι να διαπιστωθεί άμεσα η πορεία υλοποίησης των νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και των νέων πολιτικών για την ανεργία, αν προχωρά επαρκώς η εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων, αλλά και πώς εφαρμόζεται από τις επιχειρήσεις η αύξηση του κατώτατου μισθού”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood