Σύσκεψη Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τους Προέδρους των ΚΤΕΛ

Οι νέες υπεραστικές και αστικές γραμμές των λεωφορείων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τους προέδρους των ΚΤΕΛ.
1 - 2023-06-27T163919.795

Συνάντηση με τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του νέου σχεδιασμού των υπεραστικών και αστικών γραμμών οδικών επιβατικών μεταφορών, ο οποίος σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία πρέπει να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Για τον σκοπό αυτό ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ δεσμεύει πόρους ύψους 37.200€ ώστε να γίνει η σχετική μελέτη και να διασφαλιστεί το καλύτερο επίπεδο σχεδιασμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Σταμάτης Ντούμπας – πρόεδρος ΚΤΕΛ Έβρου, Αντώνης Νικολαΐδης – πρόεδρος ΚΤΕΛ Ροδόπης, Θέμης Γεωργιάδης – πρόεδρος ΚΤΕΛ Ξάνθης, Κωνσταντίνος Πανταζής – πρόεδρος ΚΤΕΛ Καβάλας, Θεόδωρος Χατζόπουλος – πρόεδρος ΚΤΕΛ Δράμας, και ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας, Παντελής Δελίδης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood