ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: “Προχωράμε σε κλίμα συντροφικότητας και ενότητας για την ανασύνταξη των δυνάμεών μας”

"Τα παιχνίδια εντυπώσεων της ομάδας που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με τον πρώην βουλευτή Ροδόπης, τελειώνουν εδώ".
Screenshot_1551

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρει:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδοπης και ο κόσμος της αριστεράς συνεχίζουν να πορεύονται με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες και στα προβλήματα όλων των συμπολιτών της τοπικής κοινωνίας, ώστε να ανακοπούν οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πλήττουν βίαια τον κόσμο της εργασίας, της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς και τη νέα γενιά.

Σε πείσμα όσων θέλουν να εμφανίσουν μια εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., προχωρούμε στην ανασύνταξη των δυνάμεών του στην πολυπολιτισμική Ροδόπη, με σκοπό να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις ελπίδες όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας.

Τα παιχνίδια εντυπώσεων της ομάδας που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με τον πρώην βουλευτή Ροδόπης, τελειώνουν εδώ.

Οι πληροφορίες που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις αποχωρήσεις μελών από την Οργάνωση της Ροδόπης, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  • Από τα 21 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης που εκλέχτηκαν στην τελευταία νομαρχιακή συνδιάσκεψη, αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τα 9.
  • Από τα 550 μέλη των Οργανώσεων του Δήμου Κομοτηνής, με παρουσία και πολιτική δράση, φέρεται να έχουν αποχωρήσει μόλις 31.
  • Από την Οργάνωση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος συντονιστής της, δεν του έχει γίνει γνωστή καμία αποχώρηση.
  • Σε έναν μικρό πληθυσμιακά, μεικτό Δήμο, όπως αυτός του Ιάσμου, συγκροτήθηκε μία μονοθεματική κατά βάση Οργάνωση για τους προσωπικούς όπως φαίνεται σχεδιασμούς του μουσουλμάνου πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. (σ.σ. ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Φερχάτ Οζγκιούρ). Πληροφορηθήκαμε τον ακριβή αριθμό των μελών της, σήμερα με την αποχώρησή τους.
  • Από την Οργάνωση του Δήμου Αρριανών ανακοινώθηκε ότι αποχώρησε ο συντονιστής με μία ομάδα μελών, αλλά η Οργάνωση υφίσταται.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να προχωρήσουμε μέσα σε κλίμα συντροφικότητας και ενότητας για την ανασύνταξη των δυνάμεών μας με βάση τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς της ηγεσίας του κόμματος”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood