ΣΥΡΙΖΑ: Να πάει στη Δικαιοσύνη ο Μητσοτάκης αφού λέει οτι παρακολουθούταν η κυβέρνηση

"Μέσα σε λίγες μέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε από το "δεν ξέρουμε τίποτα" στο "μας παρακολουθούσαν". Αν όντως ισχύει αυτό, τότε γιατί δεν πάνε στη Δικαιοσύνη; Γιατί δεν κάνουν "φύλλο και φτερό" την Intellexa και την Krikel; Αν είναι όντως θύματα στην κυβέρνηση, να δώσουν εντολή στην ΑΔΑΕ να ελέγξει αν τα τηλέφωνα όσων παρακολουθούνταν ήταν σε καθεστώς παρακολούθησης και από την ΕΥΠ".
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

“Μέσα σε λίγες μέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε από το “δεν ξέρουμε τίποτα” στο “μας παρακολουθούσαν”. Αν όντως ισχύει αυτό, τότε γιατί δεν πάνε στη Δικαιοσύνη; Γιατί δεν κάνουν “φύλλο και φτερό” την Intellexa και την Krikel; Αν είναι όντως θύματα στην κυβέρνηση, να δώσουν εντολή στην ΑΔΑΕ να ελέγξει αν τα τηλέφωνα όσων παρακολουθούνταν ήταν σε καθεστώς παρακολούθησης και από την ΕΥΠ”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στα “Παραπολιτικά FM”.

Μιλώντας εξάλλου στο Ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο”, υπογράμμισε ακόμη: “Κανένας αθώος δεν κρύβεται. Είναι ένοχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γι’ αυτό κρύβεται. Να είναι σίγουρος ότι ούτε το επιχείρημα της άγνοιας, ούτε το ότι για όλα φταίει ο ανιψιός του, δεν θα τον σώσουν όταν κληθεί να δώσει απαντήσεις¨.

Επιπλέον, σημείωσε: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βιάστηκε άρον-άρον να κλείσει την εξεταστική στη Βουλή ενώ είχε προηγηθεί νομική παρέμβαση ώστε η ΑΔΑΕ να μην ενημερώνει τους πολίτες που παρακολουθούνται. Επίσης ξέρουμε ότι ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ταυτόχρονα στόχοι από την ΕΥΠ και το Predator, και ότι το μήνυμα στον Χρήστο Σπίρτζη εστάλη την ημέρα που κατέθεσε ερώτηση για την ΕΥΠ. Μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση καταστρέφει στοιχεία, κρύβει μάρτυρες, κρύβεται πίσω από το απόρρητο, αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο! Είναι φανερό ότι έχουν κάτι να κρύψουν, και αλήθεια, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: να γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε υπό την ευθύνη του την ΕΥΠ για τα όσα έκαναν οι εκλεκτοί του, ή να μην γνωρίζει; Πάντως όσο κι αν επικαλείται την άγνοιά του, που δεν τον τιμά, οι αντικειμενικές πολιτικές του ευθύνες υπάρχουν. Δεν γίνεται το κοινό παρακρατικό κέντρο ΕΥΠ και Predator να λειτουργούσε εν αγνοία του”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατήγγειλε και τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας για την πλειοψηφία της οποίας δεν βγαίνει ο μήνας”, επισημαίνοντας:Έχουμε τις μεγαλύτερες αυξήσεις στα τρόφιμα των τελευταίων 23 ετών και μια αγορά ενέργειας με περιθώριο κέρδους 166%! Η λέξη πλιάτσικο δεν φτάνει να περιγράψει την κατάσταση”.

Και συμπλήρωσε: “Εμείς δεν λέμε στον κόσμο να κάνει υπομονή. Δεν μπορεί ο κόσμος να κάνει υπομονή όταν δεν βγαίνει ο μήνας και διακυβεύεται η δημοκρατία. Εμείς λέμε ότι χρειάζεται οργάνωση, αλληλεγγύη και αγώνας, για την πολιτική αλλαγή. Το πιο κρίσιμο είναι η μαζική παρουσία του κόσμου, όπως τη ζήσαμε στην απεργία, και εκτιμώ ότι θα την δούμε και στην πορεία για το Πολυτεχνείο”.

Τέλος, σχετικά με τα όσα δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, ο Ν. Ηλιόπουλος σχολίασε δηκτικά: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πιο χυδαίος πολιτικός ηγέτης της μεταπολίτευσης. Είναι ο άνθρωπος που δεν είχε ντραπεί να πει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ “ανταλλάξατε τη Μακεδονία με τις συντάξεις”, μεταφέροντας αυτή την ακροδεξιά χυδαιότητα μέσα στη Βουλή. Να σας θυμίσω τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών που αποτέλεσε μια τεράστια ήττα για την πολιτική του Ερντογάν στα Βαλκάνια. Είναι ο πρώτος πολιτικός στη μεταπολίτευση που προσπαθεί να μετατρέψει την τουρκική πλευρά σε ρυθμιστή της πολιτικής ζωής στη χώρα. Θα τιμωρηθεί και για αυτό από τους Έλληνες πολίτες”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood