Ανακοίνωση-καταπέλτης της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” για την “τελευταία παράσταση Τοψίδη-ΣΥΡΙΖΑ”:
  • “Η πολιτική συναλλαγή-διαπλοκή μεταξύ τους, παρουσιάστηκε με πανηγυρικό τρόπο και έκανε εξίσου εντυπωσιακό κρότο με τη συντριβή της”.
  • “Δεκανίκι του Χρ. Τοψίδη η παράταξη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο”.
  • “Η πολιτική κατάρρευση του κ. Τοψίδη και της κίνησης που δημιούργησε, παρασύροντας αρκετούς, έχει δρομολογηθεί”.
  • “Ο πολιτικός αμοραλισμός και τυχοδιωκτισμός του κ. Τοψίδη δεν επιδέχεται κανέναν αντίλογο”.
Σκληρή ανακοίνωση κατά της “συντεταγμένης” πολιτικής συμπεριφοράς των παρατάξεων του Χριστόδουλου Τοψίδη και του Κώστα Κατσιμίγα η οποία υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, που κορυφώθηκε με την απόπειρα ελέγχου του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΣΜΟΣ/ΑΜ-Θ,  εξέδωσε η παράταξη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής 21/8/2020 γίναμε μάρτυρες της τελευταίας παράστασης Τοψίδη–ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τοψίδης εδώ και μήνες, λυσσαλέα προσπαθούσε να πάρει στα χέρια του την ΔΕΣΜΟΣ. Στην απέλπιδα προσπάθειά του να ελέγξει το Δ.Σ. της εταιρείας, βρήκε δεκανίκι την παράταξη που όλο το προηγούμενο διάστημα έχει ταυτιστεί μαζί της, την παράταξη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δυστυχώς για αυτόν, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ, η κοινή τους πρόταση καταψηφίστηκε.
Ο κ. Τοψίδης έπαιξε κυριολεκτικά τα ρέστα του και έχασε. Δεν έχασε απλά μία ψηφοφορία. Αποκαλύφθηκε ποιος πραγματικά είναι. Δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί από κανέναν. Ο πολιτικός αμοραλισμός και τυχοδιωκτισμός του δεν επιδέχεται κανέναν αντίλογο, γεγονός για το οποίο ποτέ δεν αμφιβάλλαμε.
Εδώ και μήνες, Τοψίδης και ΣΥΡΙΖΑ, συντεταγμένα κατεβάζουν κοινές προτάσεις και ψηφίζουν μαζί ακόμη και θέματα στα οποία δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Σίγουρα όμως υπάρχουν αφανείς. Γιατί, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς για την τελευταία, αποτυχημένη απόπειρα τους;
228496c3 koini protasi paratakseon topsidi katsimiga gia to ds tis desmos amthΥπάρχει άραγε αντάλλαγμα για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο την οδήγησε να προσπαθήσει να παραδώσει αυτό το σοβαρότατο εργαλείο (ΔΕΣΜΟΣ) στα χέρια του κ. Τοψίδη και της παρέας του; Οι ανακοινώσεις περί διαφορών μεταξύ τους και άλλα τινά, δεν πείθουν ούτε τον, κατά τα λοιπά συμπαθή, συντάκτη τους κ. Κατσιμίγα.
Η πολιτική συναλλαγή–διαπλοκή μεταξύ τους, παρουσιάστηκε με πανηγυρικό τρόπο και έκανε εξίσου εντυπωσιακό κρότο με τη συντριβή της.
Η πολιτική κατάρρευση του κ. Τοψίδη και της κίνησης που δημιούργησε, παρασύροντας αρκετούς, έχει δρομολογηθεί. Είναι ολοφάνερο και δεδομένο.
Ολοφάνερο και δεδομένο είναι και το ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του ή ακόμη και από φωτογραφίες αρχείου.
Σύντομα η ομαλότητα θα επιστρέψει στην εταιρεία και η επιχειρηματική κοινότητα θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρη και ασφαλής για το ρόλο που θα παίξει η ΔΕΣΜΟΣ“.

(αρχική φωτό: evros-news.gr)