Συνεχίζεται από τον Δήμο Κομοτηνής η καταβολή επιδόματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Δήμος Κομοτηνής καλεί εκ νέου καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος των οποίων η κύρια κατοικία έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και το οποίο συνεχίζει να είναι αποσυνδεδεμένο, να καταθέσουν αιτήσεις για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (1)

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ απαραίτητο κριτήριο για να θεωρείται κάποιος δικαιούχος, είναι να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και να έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο μέχρι τις 31.12.2022 και να παραμένει αποσυνδεμένος μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι αιτήσεις διατίθενται και κατατίθενται στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 59, 3ος όροφος, καθημερινά, τις ώρες 8:00 -14:30.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας, 25310-82104 και 25310-22535, αρμόδια υπάλληλος, Έφη Ταυλαρίδου.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, βρίσκεται σε λειτουργία και ο πενταψήφιος αριθμός ενεργειακής αλληλεγγύης 15902, για τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 8:30 έως τις 20:00.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood