Συνεργασία ΔΠΘ-ΔΕΥΑ Αλεξ/πολης για αντιδιαβρωτικά-αντιπλημμυρικά έργα

Εν όψει των πιθανών επιπτώσεων της καταστροφικής πυρκαγιάς.
Screenshot_1298

Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, είχαν, ο Πρύτανης του ΔΠΘ, Καθηγητής Φώτιος Μάρης, και ομάδα Καθηγητών του πανεπιστημίου.

Στη συνάντηση έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση και συζητήθηκαν οι πιθανές επιπτώσεις της καταστροφικής πυρκαγιάς στη λειτουργία του υδροταμιευτήρα της Αλεξανδρούπολης, οι άμεσες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, και τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν με σκοπό τόσο την απομείωση της επικινδυνότητας πρόσχωσης του υδροταμιευτήρα κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων, όσο και τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού.

Συμφωνήθηκε η συνεργασία του ΔΠΘ και της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, η οποία θα εξειδικευτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με βάση τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι δύο ομάδες εργασίας που ορίστηκαν από το ΔΠΘ:

  • για τη διασφάλιση της ποιότητας των υδάτων, και
  • για τα αντιδιαβρωτικά-αντιπλημμυρικά έργα στην ορεινή λεκάνη του υδροταμιευτήρα  της Αλεξανδρούπολης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν:

  • από πλευράς ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, συμμετείχαν, ο Πρόεδρος, Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, η Γενική Διευθύντρια, Κυριακή Χαμουρατίδου, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Παντιτσίδης, και ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξενουδάκης.
  • από πλευράς ΔΠΘ, συμμετείχαν, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, Καθηγητής Σπύρος Γαλατσίδας, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής, Καθηγητής Αντώνης Γαστεράτος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Αθανάσιος Κυμπάρης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων, Καθηγητής Γιώργος Τσαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, Καθηγητής Σπύρος Ντούγιας, ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, Αν. Καθηγητής Χρήστος Ακράτος, ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, Παράσχος Μελίδης, ο Καθηγητής του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ζήσης Βρύζας, και  ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας, Γιώργος Παπαϊωάννου.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood