Τέσσερεις αλλοδαπούς που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές τα τελευταία 24ωρα στους δρόμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Οι δύο συλλήψεις έγιναν στο οδικό δίκτυο της Ροδόπης, το πρωί της Τρίτης και τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας 29χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για τον ίδιο λόγο, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου, ένας 22χρονος αλλοδαπός.

Επίσης, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής,  αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης συνέλαβαν έναν 32χρονο αλλοδαπό, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 45χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό, που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Το συγκεκριμένο όχημα κατασχέθηκε, όπως και οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.