Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 18χρονου αλλοδαπού η οποία διαπράχθηκε πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου στον Βοτανικό.

Ο 18χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος σε δρόμο στην περιοχή του Βοτανικού.

Από τη διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία βαρειών κακώσεων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα στον χώρο εργασίας τους.

Για τον εντοπισμό του δράστη εκδηλώθηκαν αναζητήσεις σε όλη την επικράτεια, και προ του κινδύνου διαφυγής του από τη χώρα, ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές.

Αποτέλεσμα αυτών των δράσεων ήταν το απόγευμα της 28 Ιουνίου να εντοπιστεί από Μεικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου στον σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Ο 24χρονος προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και βάρος του εκδόθηκε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη.