Στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη της Αλεξανδρούπολης, θα εμφανιστεί ο Μάριος Φραγκούλης, στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών συναυλιών του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χαρίζει στο κοινό του “μαγικές” στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, δίνοντας έμφαση στη “Γαλάζια Λίμνη” της Λίνας Νικολακοπούλου, με δικές του μουσικές συνθέσεις, αλλά και πολλά ακόμη πολύ αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο.

Μαζί με τους αξιόλογους ερμηνευτές, Μυρτώ Βασιλείου και Βασίλη Κούρτη, υφαίνει ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έντονα συναισθήματα, έρωτα, κοινωνικές αντιλήψεις και δυνατούς ρυθμούς.

Αποχαιρετώντας πλέον το καλοκαίρι, μεταφέρει  με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ενότητας του ελληνικού λαού.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης αγαπημένος Έλληνας τενόρος, έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη, συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Carnegie Hall, καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική.

Η συναυλία της Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται ηλεκτρονική προκράτηση θέσης σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων των οδηγιών και συστάσεων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων covid_19 του Υπουργείου Υγείας.

Πληροφορίες: 2551064173