Με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Ακολούθησε σύσκεψή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ Θανάση Τσώνη, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜ-Θ, Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, το Δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο, και τον ειδικό συνεργάτη του Δήμου Διδυμοτείχου Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, παρουσία του μέλους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Ελπίδας Βόγλη, του Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής Θανάση Κανταρτζή, και της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωής Κοσμίδου.

Ο κ. Μέτιος δήλωσε: “Πιστεύω βαθιά ότι τόσο η επέτειος των διακοσίων χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, όσο και αυτή των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό, αποτελούν μία ιστορική ευκαιρία για να εκπέμψουμε ένα διπλό μήνυμα: από τη μια, τον σεβασμό προς τις παραδόσεις και την ιστορική μας κληρονομιά, και από την άλλη, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας για το μέλλον, τις σύγχρονες προκλήσεις και την ανάπτυξη του τόπου μας”.